Šta je novo?

Audio Video Show 2005

truba2000

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
630
Poštovani,
sa posebnim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u periodu od 16. do 18. decembra 2005. godine u hotelu Hyatt Regency Beograd biti održana izložba pod nazivom Audio Video Show 2005.

Detaljnije na adresi www.hi-files.com/avshow2005

Hvala na obavestenju! Vec sam pomislio da se nece ponovo okupiti s'obzirom da su svi kukali prosli put kako im se ne isplati izlaganje. Prosli put je bilo odlicno, valjda ce i ovaj. :banana:

uf premestili ste temu, jedva sam je nasao.
ako imate jos nekih pitanja, tu smo.

Jel ce biti blu-ray ? :) Jel moze slobodno da se fotografishe glomaznijom opremom ?

Cisto sumnjam za Blu-Ray
Ako zelis fotografisanje povecom opremom, bilo bi dobro da popunis formu za novinarsku akreditaciju na sajtu (gore navedenom)

A jel ce biti HD Plazmi ili HD LCD televizora???

I sto nema Samsunga, Sonyja, Panasonica, Pioneera??? Mislim da oni imaju trenutno najzanimljivije proizvode. Ovako ce sajam da okupi audio frikove plitkog dzepa i sl. setace i blejace, a sa gorenavedenim firmama bi i medijski bili glasniji i verovatno bi se okupilo mnogo vise ljudi sa parama da vide nove uredjaje na delu! Isitna da se to moze videti i u Tehnomarketima, ali tamo nemaju dobre izvore slike!

testthenext je napisao(la):
I sto nema Samsunga, Sonyja, Panasonica, Pioneera??? Mislim da oni imaju trenutno najzanimljivije proizvode. Ovako ce sajam da okupi audio frikove plitkog dzepa i sl. setace i blejace, a sa gorenavedenim firmama bi i medijski bili glasniji i verovatno bi se okupilo mnogo vise ljudi sa parama da vide nove uredjaje na delu! Isitna da se to moze videti i u Tehnomarketima, ali tamo nemaju dobre izvore slike!

Nema ih zato sto su konfekcija. Daleko od toga da ne valjaju i od toga da nisu velika imena (doduse Samsung i nije neko veliko ime), ali jednostavno ne pripadaju istoj klasi u kojoj se nalaze npr. Korato, Bang & Olufsen, Denon, Tannoy, KEF, Bose, NAD, Wharfedale, Rotel, Dynaudio i mnogi drugi vrhunski proizvodjaci koji ce se naci na ovoj izlozbi. Nemoj da se ljutis, ali na ovo sto si napisao da ce izlozba okupiti ljude plitkog dzepa, stvarno moram da se nasmejem. :beat: Naprotiv, doticne uredjaje ce moci (zbog cena koje su ne retko cetforocifrene) da kupe samo bogati (tacnije prebogati) posetioci izlozbe. Ako ti gore navedena imena nista ne znace, preporucujem ti da odes na ovu izlozbu i vidis vrhunske Hi-Fi uredjaje. :,,:

Pozdrav. :wave:

hm.. Aloooo majstore...

Ako dobro zapazas, izlozba se zove... Audio & VIDEO show.... Dakle VIDEO, cuo si za tu rec mozda???

Vec neko vreme masa gubi interesovanje za Hi-Fi i to je evidentno. Gro prodaje, ako se i proda nesto se svodi na low budget hi-fi komponente i MP3 uredje sa low-budget home theatre sistemima. Uostalom, idi u te salone, pa vidi sta se jedino i prodaje. Ne racunam predsednika XY banke koji ce svoju novu gajbu u BG opremiti Rotelom, Nadom, B&O i sl. stvarima. Njih nema mnogo.

A HD Plazme i HF LCD TV-i su nesto novo i do sada nevidjeno i bilo bi lepo prikazati ih na kvalitetan nacin, sa odgovarajucim setovanjima i naravno, adekvatnim izvorima slike, dakle malo bolje nego sto to urade priuceni prodavci po Tehnomarketima.

Jel sam sada jasniji ili treba i dalje da ti crtam????

testthenext je napisao(la):
Jel sam sada jasniji ili treba i dalje da ti crtam???

Aloooo i tebi. :D Sad si vec bolje objasnio pitanje koje si gore postavio, tako da ne trebas da mi crtas. ;)

ja cu ici jel mogu da snimam sa mojom sony mini dv kamericom bez akreditacije ili ne?

daju li se tamo brosure i prospekti?

Poslednja izmena:
Pa cesh posle da grebujesh frejmove pa na zonu ? :)

Ima da se skine brdo Hi-Fi brosura na www.4audio.co.yu sajtu!

Lepo je da se neko setio to da uradi. Ko nije samo skupljac kataloga, cenice i te kako ovu mogucnost brzih i pretrazivih (probajte da pretrazite papirnati katalog sa CTRL+F) informacija na jednom mestu!

I prosli put je bilo plazmi ali samo jedna ili dve, i budget oprema je bila veoma malo izlagana (brosure su naravno delili). Mozda ce se ovaj put vise okrenuti ka "prosecnijem" hifi-u. Ipak je firmama koje izlazu opremu ta izlozba reklama, i isplati im se jedino ako prodaju nesto. Mada je meni uvek lepse da cujem opremu koja spada u visu klasu, a vecina nas koja kupuje nad,philips,samsung,pioneer ili nesto tog tipa uvek moze da cuje opremu kod dilera u salonima. Isto kao kad odete na sajam automobila pa slikate ferrari a ne jugo ili punta. :banana: :D

Poslednja izmena:
sta je sa missionom nema ga vise na 4audio site-u jel to mission bankrotirao ili ga u 4audio vise ne prodaju.

Stefan1 je napisao(la):
sta je sa missionom nema ga vise na 4audio site-u jel to mission bankrotirao ili ga u 4audio vise ne prodaju.

Ne znam zasto na sajtu vise nemaju ponudu Mission zvucnika, ali ih zato imaju u cenovniku. ;)

driver je napisao(la):
Jel ce biti blu-ray ? :) Jel moze slobodno da se fotografishe glomaznijom opremom ?
Pfff blu ray,razocarao me je zaista sony sa odlukom da mu ukine koriscenje h.264 kodeka,nema tu sta da se vidi sem veceg kapaciteta vise,mada bilo bi zaista lepo videti playere.

Nisi dobro razumeo to oko kodeka. Niko nece terati izdavachke kuce filmova da koriste mpeg2, a inache, mpeg2 moze biti najkvalitetniji kada ima dovoljno mesta, pa ne znam chemu razocharenje. A hocesh da kazesh da 50GB nece biti dobra kombinacija za rezanje na PCu ?

Nadam se da si video neki HD film, i mozesh da pretpostavish kolika ce biti razlika gledati to na velikom LCDu u dnevnoj sobi, u odnosu na DVD i danashnji TV (ili LCD/Plasma svejedno)..

Poslednja izmena:
Stefan1 je napisao(la):

Vidim da se diskusija zagrejala.
Odgovoricu na pitanja.

Mission je presao u ruke kompanije International Audio Group tj. manufaktura se preselila u Kinu. Desile su se velike promene u rukovodstvu Missiona, tako da je postojao period vakuuma i reorganizacije. Po informacijama koje imam, ovaj period je prosao i ubrzo mozemo ocekivati nastavak saradnje i novu turu Mission proizvoda.

Koliko sam upucen bice plazmi, LCDa i projektora, ali u malim kolicinama. Uglavnom kao "pratnja" sistemima kucnih bioskopa. Zasto nema ovih imena koje si naveo? Pa verovatno nisu bili zainteresovani :)

@testthenext ne kupuju samo bogati (ili bankari) skupi Hi-Fi. Stvar je prioriteta u zivotu. Pogledaj koje mobilne telefone ljudi kod nas setaju, a slusaju muziku sa plastcnih satelita...

Naravno, bice kataloga na sajmu...

testthenext kakav si ti lik :D

LiLa je napisao(la):
nema tu sta da se vidi sem veceg kapaciteta vise

A na sta ti mislis da ce potrositi taj veci kapacitet? Nece sigurno ostavljati diskove vise nego prazne. A kako bre nema sta da se vidi? Andrea Bocelli bi primetio razliku.

Ljuba je u pravu.
Ima ljudi koji se jesti "koske i kacamak" :), al' sistem mora da bude na nivou! ;)

'Ajde, ljudi, ko ce sve ici u subotu?

Ja cu ici najverovatnije u subotu, ali neshto u popodnevnim satima ;)

@ljtruba
Zato sto ce vecina nas tada ici...
Bice guzve... :)

BTW, od 10 do 19h, zar ne?

Jel postoji popust za sva tri dana ili je to 900din ?

Koliko znam (rece Ljuba na Hi-Fi forumu) nece biti...

Koliko je visok plafon i koje je boje tu gde ce biti izlozena tehnika ?

Nazad
Vrh Dno