Poz drugari, imam jedan konkretan i ujedno veoma urgentan problem. Radim izvesnu pozorisnu predstavu koja zahteva 3 CD playera, a u mestima gde cu raditi ,sumljam da imaju po 1 player maximalno. No kupio sam skoro dobar laptop sa losom zvucnom kartom. E sad: Potrebna mi je zvucna karta koja ima 2 (po mogucstvu analogna) izlaza a ujedno mi je potreban i Softver koji simulira 2CD playera. Sto jednostavniji interface to bolje. E sada, ti izlazi trebaju biti separativni, tako da prvi izlaz simulira prvi CD player a drugi izlaz, drugi CD player. Ne treba mi nikakva softverska mix ili crossfade varijanta, posto bih prvi izlaz spojio sa 1 kanalom na mixeru a drugi izlaz sa 2 kanalom na mixeru. Idealno bi bilo kada bi taj softver bio takav da splituje ekran na ravne casti, te da mogu da kreiram shortcute: play/pause/stop/next/previous za jedan i drugih 5 istih shortcuta za drugi CD ili bar da na neko dugme tipa TAB, svicujem sa jednog na drugi player.
Eto, ovako nesto bi mi bilo idealno, no kapiram da to nece ici tek tako ^^.
Koliko god da mi pomognete, znacice mi mnogo .. Znaci: koja Zvucna Karta i Koji Softver pitanje je sad
A ako je to sve neizvodljivo, mozda varijanta sa 2 USB zvucne jevtinije i tipa 2 winampa simultano na kraju krajeva ako je moguce i ima smisla ..
Izvinjavam se na preopsirnosti i pozz ..
Eto, ovako nesto bi mi bilo idealno, no kapiram da to nece ici tek tako ^^.
Koliko god da mi pomognete, znacice mi mnogo .. Znaci: koja Zvucna Karta i Koji Softver pitanje je sad
Izvinjavam se na preopsirnosti i pozz ..