Šta je novo?

Audio problem

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Pojavili su mi se neki trojanci na kompu. Ja ih pobrisem ne gledajuci sta su. Restart sistema nema zvuka. Pogledam fajlove vidim jedan od njih "audiosrv.dll". Probam da ga skinem iskopiram u system32 ali i dalje nista. Instaliram drajvere ponovo, nista. Kada odem u "control panel-> system->hardware->device manager" tamo stoji instalirana, dok pod "control panel->sound and audio devices" nema nista. Da li neko zna koje je moguce resenje?

Probaj da preko Driver Cleaner-a obrises sve delove drajvera od zvucne (mozes da probas i preko Add-remove programs u Control Panelu), ako slucajno ostane i u device manager i tu je obrisi, restartuj sistem i ponovo instaliraj drajvere.

Probaj da preko Driver Cleaner-a obrises sve delove drajvera od zvucne (mozes da probas i preko Add-remove programs u Control Panelu), ako slucajno ostane i u device manager i tu je obrisi, restartuj sistem i ponovo instaliraj drajvere.

Probao ali jok. Vidi on karticu lepo je instalira, ali u sounds and audio devices stoji i dalje no audio device

i uprokos tome imam zvuk :D ekstra, thx, jedino sto ne mogu da kontrolisem zvuk iz windowsa, samo iz AIMP-a ili na zvucnicima

Poslednja izmena:
Исти проблем и код мене, само што заиста немам звука. Раније је system restore помагао, али сам променио антивирус и сад не помаже ништа :zgran:
Пробао сам реинсталацију драјвера, disable/enable device-а, MS Hotfix. Занимљиво ми је што сам доста гуглао, али нигде нисам нашао решење. Исти проблем се појавио на још неколико рачунара (потпуно различитих) и нигде нисам успео да га решим.
Постоји ли неки начин да да повратим audio device-е?:S:

Nazad
Vrh Dno