Šta je novo?

Audio format i ID tag-ovi

Dunster

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2004
Poena
301
Mozda je malo glupo pitanje, kazem ovo jer nisam ni sigran da li je to moguce, ali kako da nakacim ID tag na audio format pesme. Naime imam neki sonny-jev player u kolima koji ne cita mp3, dobio ga bud zasto, pa me bas nesto svrbi da narezem jedan takav disk, prilicno mi monotono izgleda kada stoji samo "CD 1" na displeju. Inace player moze da cita tag-ove, predpostavljam kad bih ubacio neki originalan disk da bi i video nasta to lici.

pozdrav :d 😀

Dunster je napisao(la):
...inace player moze da cita tag-ove...

Hoces reci podrzava CD-Text? Ako je tako, samo pri rezanju u Nerou moras staviti "Write CD-Text" a onda pre rezanja, na svaku pesmu desni klik pa properties i upises sta hoces da se vidi pri sviranju.

Inace, CD-Text sadrze oba procenta originalnih diskova :d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Hoces reci podrzava CD-Text? Ako je tako, samo pri rezanju u Nerou moras staviti "Write CD-Text" a onda pre rezanja, na svaku pesmu desni klik pa properties i upises sta hoces da se vidi pri sviranju.

Tacno tako! Cita CD - Text! Ovo dovoljno govori o mojoj informisanosti! :d :d Ostaje mi uteha da se covek uci dok je ziv! :cigar:

Voodoo_NBGD je napisao(la):

Najlepse zahvaljujem! 😀

Nazad
Vrh Dno