Šta je novo?

Audio converter & Video editor

• Začetnik teme Začetnik teme Stefan 93
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Stefan 93

Guest
Ćao svima, da li ima neki program koji može da konvertuje audio u mp3 i VBR i CBR (ovo za mobilni) i da može da iseče videe ali bez konvertovanja (kao što radi VirtualDubMod)?
Ako ne postoji ima li onda bar neki dobar samo audio converter? Imam Win 7 i WMP 12 je super urađen, samo je problem što nema za konvertovanje pa moram da držim Winamp samo za to, a nemam pojma kako stoji situacija sa ovim programima jer mi do sada nisu nikada trebali.

Stefane,probaj FormatFactory,ja ga koristim vec dve godine za konverziju fajlova za mobilne i MP3-a.Cini mi se da sam video u novoj verziji 2,10 da ima da moze da isece delove gde ti koji treba.Skini ga sa neta pa vidi da li ti odgovara.Ima i sropski jezik,tako da ces ga lakse koristiti.

Easy CD-DA Extractor...

Audio konvertovanje: jedno od najboljih rešenja je foobar2000.

Postoje i brojna druga, besplatna rešenja, npr: Free Audio Converter

Seckanje videa: Free Video Dub

Gomila besplatnih multimedijalnih programa: ovde

Svakako, i FormatFactory je odličan program (koristim ga već dugo 🙂 )

Ćao svima, evo baš sam gledao na netu i koliko vidim Format Factory nema opciju direct stream copy, a i koliko se sećam već sam imao instaliran taj programčić pre neki mesec i ni tada nije imao to. Verovatno sam ga probao na preporuku oggich-a, ne sećam se više...
Evo šta sad koristim:
LameXp za zvuk. Ima sve moguće opcije za mp3 i aac. Čak i VBR za aac, što nisam nigde našao (mada čim sam naišo na ovo sam prestao da tražim jer manje od ovoga ne može da bude).
I mkvtoolnix za video. Može sve fajlove da iseče bez konverzije (što je meni jedino bitno, sigurno ne mogu da poboljšam neki od ovih filmova na koje su trošili milione, a ne zaluđujem se da ja pravim neke snimke) i strpa u mkv kontejner.
I to su oba programa baš mala, ukupno samo 12 megabajta! I naravno besplatni, da ne moramo da se mučimo sa crackovima svaki čas...

Nazad
Vrh Dno