Šta je novo?

Audio catalist 2.1-problem

• Začetnik teme Začetnik teme shku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

shku

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2003
Poena
620
Problem mi se javlja kad hocu da kompresujem sa diska u mp3,i manifestuje se tako sto na nekim racunarima nece ni da refresuje listu tj,napise da nema cd,a na drugim racunarima vidi pesme i kad treba da pocne da grebuje on to radi u realnoj brzini,znaci disk mi grebuje po sat vremena.Sta treba da se uradi da bi ovo proradilo-pomagajte poludeh!!!

Ovo sa refreshovanjem liste mi zvuci poznato. To se obicno javlja kada imas vise od jednog CD uredjaja (jos jedan CD, vise image drive-ova,...). Ako ti ne vidi disk to je verovatno zato sto je u CD unit-u (settings -> general...) postavljen neki rugi drive.
E sad sto se tice brzine grebovanja crni je sigurno u pravu. Idi na settings - > general... i videces da ti nije chekovan ASPI (sto znaci da ga nemas instaliranog) vec ti je chekovan Analog (ovo se desava kod XP-a bez dodatnog instaliranja ASPI-ja).

braaaaaate, zashto koristish audio katalist?

predji lepo na audiograbber ili cdex, koji nemaju probleme sa aspi drajverima (nego mogu da koriste generichke iz windowsa), a takodje ne koriste ni uzhasni xing enkoder od pre hrista...

ne shto nema nikakvih problema, nego shto je raznim testovima utvrdjeno da chesto mp3 u 128kbps napravljen sa xingom zvuchi gore nego mp3 u 96kbps napravljen sa lejmom...
a plus shto cdex ima podrshku za WinNT Native Calls pa ne trebaju ASPI drajveri...

Nazad
Vrh Dno