Šta je novo?

audigy2 i altec5100 ?

desp

Znamenit
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
1,025
Posto investicija i nije bas mala, interesuje me da li mi se isplati uzeti audigy2 zs zvucnu kartu (koristio bi je umesto integrisane na ploci abit kv8pro 3rd eye). Zvucnici su altec lansing 5100. Da li cu u zvuku (muzika, dvd, igre osetiti neku "vidnu" razliku ili ne?
Odmah da napomenem da nemogu uzeti emu 0404 posto nema firewire port koga inace ima na audigy2 karti (nemam taj port ni na ploci). Kupovina emu + firewire karte mi je ipak preskupo.
Hvala

Poslednja izmena:
Osetices debelu razliku u zvuku pa makar uzeo Live! 5.1. Ti si gledao Audigy 2 ZS 7.1 (predpostavljam) a on kosta oko 90 evra bez PDV-a, ja bi licno uzeo Audigy Player 5.1, koji ima FireWire, no u najgorem slucaju mozes uzeti obicnu SB Live! 24bit 5.1 i PCI FireWire karticu, sve skupa ce te izaci nesto malo vise od 45 evra sa PDV-om (SB Live! 5.1 kosta oko 30 evra, a najjeftinija FW kartica je oko 15 evra, pa ti odluci)

Poslednja izmena:
Da uzimas E-MU 0404 za DVD i igre, pa jos na 5.1 kompletu zvucnika??? Kakva besmislica.

A2 i ne pitaj zasto.

Audigy player i moj savet takodje. Razliku ces osetiti svuda sigurno, pogotovo u igrama koje podrzavaju EAX

Ja imam Audigy2 (6.1) ... ono bulk pakovanje i pre godinu dana sam ga platio 82eura. Neznam koliko je sad ALI KOLIKO GOD DA JE VREDI SVAKI CENT!!! Zvuk je fenomenalan ... muzika je besprekorna, odlican je za igre, za DVD-jeve ... ma radi kao zmaj. Uzmi je .... neces zazaliti.

Ja imam iste alteke i kupio sam live!5.1 i osetio sam debelu razliku u zvuku a sa Audigy2 sigurno ces da imas promena u zvuku.

Vrh Dno