Šta je novo?

Audigy driveri

Wlayco

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
310
Ima li gde da se skinu najnoviji driveri za audigy karticu a da to nije Creative sajt, posto je isti poprilicno konfuzan, trazi mi da oznacim tacan naziv kartice (LS, gamer... koji ja bas i ne znam), a i sa driverima koje sam skinuo odatle nisam imao puno srece - EQ preseti su mi naprasno nestajali i sl.
Help.

Imas na samoj kartici nalepnicu,na kojoj pise "model-number:i ostatak brojeva,ukucaj samo ostatak tog broja, kad te bude pitao koji model.

Valjda pomogne,posto sam i ja tako trazio drivere za moj audigy.

Ne bih smeo da se opkladim, ali mislim da bilo koju da izaberes, isti je driver!

Mislim da ih neces naci.Probaj da nadjes nekog da ti nareže,drajveri+prateći programi 218mb za audigy Ls.

taner je napisao(la):
Mislim da ih neces naci.Probaj da nadjes nekog da ti nareže,drajveri+prateći programi 218mb za audigy Ls.

Kako si zakljucio da covek ima Audigy LS?

Kao sto su ti vec rekli... na stampanoj ploci kartice imas oznaku modela koju sacinjavaju SB i cetri broja. Prema tome mozes na Creative sajtu da vidis koji model imas.

Najcesce stvarno nema HW razlike izmedju raznih gamer, MP3, itd. modela. Cretive dosta modela prodaje sa razlikom u pratecem software-u.

Ma skinuo bih ja i 219mb sa neta, samo da znam gde. Problem je sto su se sa driverima koji su dosli uz karticu desavale cudne stvari - nestanak preseta za EQ, kad ukljucim EAX mod u nekoj igri, nestane zvuk i sl.

Dao sam za primer veličinu za Ls,na kartici u jednom uglu, krupnim slovima piše model.A možeš instalirati everest ili sl. i videti precizno o kojoj kartici se radi.

nego, neko mi reche da prostom promjenom drajvera moze od Audigy 2 value da se napravi jachi model (mislim ZS). Jel to tacno i koje su razlike izmedju ove 2 kartice??

Vrh Dno