Scorpio
Znam za Grado brand i to je ok mada ih kod nas nema.
Evo link za sajt o slusalicicama
www.headphone.com tu se moze naci sve o sluskama
Bas sve. Inace upravo su Senn HD280 pro best closed sluske. Sto je najbolje, cena ime je 99 EUR najcesce. Samo su kod nas bile oko 140 ili nesto tako u Mitrosu.
Takodje sam zvao 4audio koji drze program po principu naruci ali su waaauuuu preskupi.
Recimo HD600 je 375 EUR a moze da se nadje pa za bar oko 100 EUR jeftinije
Black Rider-u.
Znam cene. Sto se tice Akg sluski rade mi posao samo K271 a one su skuplje od HD280. (Dobra stvar je sto im je kabl jednostavno zamenjiv)
Kada su uzimaju sluske gledajte da su im svi delovi "user replaceable" jer je to jako bitno. To je takodje plus za HD280pro.
Notax
Ovo za CD uredjaj moram da priznam nisam znao.
A pitao sam se zasto top audiofilski brendovi jos prave CD uredjaje. Mislio sam da ce upravo skuplji DVD da izbegne potencijalne probleme. Znaci ja sam RIP-ujem MP3 po mogucnosti sa original izdanja i samo tada je "prihvatljiv".
Inace mnogo vise volim Audio CD, tako da sve dobija smisao zahvaljujuci tvom savetu.
Barem dok se Sony-jev SACD ili DVD-audio standardizuju cenom i zastupljenoscu kao i obicni AUDIO CD diskovi. (Mike Oldfield jezbog ovog standarda ponovo snimao ceo album........hehehe)
Znam da smo malo napustili temu ali eto reci mi neku preporuku sa cenovnim okvirom za dobre CD uredjaje. Rece NAD541 i Marantz 6000....jos koji mozda.
Da li mislis na polovne uredjaje ili nove takodje je bitno........ne presudno ali jeste bitno, kao i gde se mogu naci pre svega, jer za to nemam "semu"......hehehe
Inace za sluske imam "semu".
Thanx svima.