Šta je novo?

Audigy 2 value>>>ZS i sl

joriq

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
795
Par pitanja:
1. Mislim da sam negdje citao da za Audigy 2 Value postoje modovani drajveri od ZS-a koji ja prakticno pretvaraju u ZS (cak je bio i link za download, ali preko GPRS-a nesto tad nisam bas mogao da skidam bilo shta). Zna li neko sta o ovome, i koja je razlika ZS vs. Value sa softverske strane, tj sta bi se dobilo (sem 7.1 podrske, koja se mislim pominjala uz taj link)?
2. Da li bi na Value mogao da se kako nakachi front panel kakav dolazi npr uz Platinum i ostale "profi" kartice od Creative-a (valjao bi mi zbog lakseg kacenja slushalica, rjesenje sa splitterom mi nije 100% zadovoljavajuce, kao i jos par pogodnosti...).

uz malo Googlanja, izgleda da je izvodivo: http://www.driverheaven.net/showthread.php?p=749739#post749739 (cak i modovani Audigy 4 drajveri i aplikacije!).

Takodje, na Creative sajtu (i ovom topicu) se pominje neki beta driver (http://hr.europe.creative.com/suppo...SName=Windows+XP&OS=10&DriverType=0&details=1), da li ga neko koristi (narocito na Audigy 2 Value kartici)? BTW, prilicno mi je nejasno da li se moze koristiti na ovoj kartici jer kaze:

Only the following audio devices are supported:

* Creative Sound Blaster Audigy® series, Sound Blaster Audigy Platinum series, Sound Blaster Audigy Platinum eX series
* Creative Sound Blaster® Audigy 2 series including Sound Blaster Platinum, Sound Blaster Platinum eX and Sound Blaster Value
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS series including Sound Blaster Platinum and Sound Blaster Platinum Pro
* Creative Sound Blaster Audigy 4 series
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook series

a onda:

Do not install this driver for the Creative Sound Blaster Audigy LS, Sound Blaster Audigy SE or Sound Blaster Audigy Value audio device.

Da, to su kx drajveri. Imam audigy 2 ZS i kao "pretvorio" u audigy 4. Nisam je pretvorio u audigy 4 vec je to hardsoft, koristim aplikacije i drajveri su mnooooogo bolje pisani od obicnih.

svarti malo na ovu stranicu i nacices odgovor na tvoje pitanje...prati upustva i nece biti problema..ja koristim drajver sa te stranice koji radi vise nego odlicno....

zaboravih da ti kazem da je drajver za tvoju karticu: YouP-PAX-A4v3.4...

Nazad
Vrh Dno