astrolog
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2004
- Poena
- 349
Imam par pitanja vezanih za snimanje sa pomenute kartice. Konvertovao sam jedan MP3 u 96KHZ i 24 bit-a sto i u propertisu pise. Velicina fajla ( duzina mu je oko 4 min. ) je 144MB. Problem nastaje kada treba preko Audigy plaera da se reprodukuje isti materijal. Dakle ne cuje se ama bas nista iako vreme u sekundama tece kako treba. U cemu je problem? Isto to se desava kada izripujem originalni CD od SHADE. Odradi posao a zvuka nigde???
Sve ovo mi treba za drugara koji zeli da mu snimim Audio DVD sa pomenutim bit rateom. Nero ima opciju za snimanje DVD audio samo nemam iskustva da li ce resemplovati audio Wawe zapis na 48KHZ i 16 Bit-a ili ga snima izvornog sa 96KHZ i 24 bit-a.
Molio bih za sto hitniji odgovor jel mi je drugar iz Sverige pa za nedelju dana se vraca kuci. Ima odlicnu opremu i pleyere koji podrzavaju 24 bit-ni snimak, lampajko pojacalo i Infinity zvucnike.
Uostalom mozete pogledati kakvu gomilu uredjaja ima i zasto trazi da mu SHADE prebacim na DVD.
Hvala svima unapred na konstruktivnim odgovorima.
Sve ovo mi treba za drugara koji zeli da mu snimim Audio DVD sa pomenutim bit rateom. Nero ima opciju za snimanje DVD audio samo nemam iskustva da li ce resemplovati audio Wawe zapis na 48KHZ i 16 Bit-a ili ga snima izvornog sa 96KHZ i 24 bit-a.
Molio bih za sto hitniji odgovor jel mi je drugar iz Sverige pa za nedelju dana se vraca kuci. Ima odlicnu opremu i pleyere koji podrzavaju 24 bit-ni snimak, lampajko pojacalo i Infinity zvucnike.
Uostalom mozete pogledati kakvu gomilu uredjaja ima i zasto trazi da mu SHADE prebacim na DVD.
Hvala svima unapred na konstruktivnim odgovorima.