LiquidPlasma je napisao(la):Znam da ima 64 3D kanala i da je 24bitna. Isplati se itekako.
LiquidPlasma je napisao(la):Znam da ima 64 3D kanala i da je 24bitna. Isplati se itekako.
Delija je napisao(la):Lose znas! :d
Heh, opet ce notax da te tura u potpis...LiquidPlasma je napisao(la):Znam da ima 64 3D kanala i da je 24bitna. Isplati se itekako.
Gedza je napisao(la):Nisi naveo na cemu slusas tu zvunu kartu.
Sad ce notax da ti pojasni malo tih 24 bita...LiquidPlasma je napisao(la):Sta sam sada lupio? Ja ne znam za vas, ali meni su 3D kanali potrebni u Battlefieldu jer imam Surround. Na SB live-u NE cuju se svi zvukovi u surroundu, dok na Audigy/SoundStorm se cuju sve pravilno...
@CAR: Mora, ja sam maskota!
Gedza je napisao(la):Reci cu ti ja.
Nisi naveo na cemu slusas tu zvunu kartu. Velika verovatnoca je da razliku izmedju te dve zvucne neces moci da cujes, tako da ces baciti pare u vetar.
Delija je napisao(la):Svaka tebi cast, ako na tom sistemu primetis razliku.
p.s. Da ti nisu slucajno ekvilajzeri bili drugacije rasporedjeni? :d
Delija je napisao(la):Onda moze da bude samo optimizacija (varanje!) u driverima - po defaultu drugacije podesen ekvilajzer.
Najjednostavnije, frekventni odziv doticnih kartica se ne razlikuju dovoljno (mizerne su razlike!) da bi se to tek tako osetilo.
poz.
Delija je napisao(la):U zaradjivanju para! :d
24 bita i 192KHz ???
Da se bavis elektro strukom, znao bi kakva je to sarena laza, a ovako ne mogu ni da pokusam da ti objasnim.
Delija je napisao(la):To je specifikacija za DSP, a ne za karticu, mada to oni guraju "djuture".
Takve karakteristike nemaju ni profesionalne audio kartice koje kostaju par hiljadarki.
Mada, i ovako sa Drive dodatkom (ono cudo sa gomilom konektora koje ide u 5.25" rack), moze fino da radi. Ali je i onda Live! sasvim dovoljan. Jedino sto dobijas sa Audigy 2-jkom je podrska za 7.1 (koji ti treba k'o konju sandale:d) i SACD i DVD audio dekodiranje, koje ti opet na obicnom sistemu (<1000€) ne znaci, ama bas nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari