Šta je novo?

ATP3 & CMI8738?

Torin

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2003
Poena
604
Zelim da pazarim ATP3 ali mi je zvucna integrisana na ploci (CMI8738 ili tako nekako)!
Pa interesuje me da li moram da nabavljam neku drugu zvucnu (5.1?) ili ce ova obaviti posao
kod ovog 2.1 sistema (znaci da sve normalno zvuci, nema izoblicenja ili sta ja znam...)?

A da li ce zvucati normalno?
Da li ce tonovi biti dobri, uopste, da li ce sve raditi kako je i osmisljeno da treba da radi? ,)

Radice sasvim solidno, ali ako vec dajes 50-60€ za zvucnike mozda ne bi bilo lose da razmislis i o jos 20€ za nekog Live-a...
U svakom slucaju prvo probaj na toj tvojoj, pa ako imas prilike probaj na nekoj boljoj i ako mislis da vredi dati pare...

Na ABIT NF7-S (2.0) tj SoundStorm zvuk ATP3 radi PERFEKTNO, ja sam ih bas testirao tj uporedjivao kod mene i prijatelja koji ima AUDIGY i nema apsolutno nikakve razlike! E sad 8738 je sasvim solidan zvuk ...nije bas na ovom nivou ali recimo da su sanse 94% da uopste neces primetiti razliku ako uzmes LIVE!. Tako da uzmi i uzivaj!
Ako ti se bas daju pare, uzmi 621 :hump: kevu!!! Duplo su jaci od ATP3

Ne škodi,
a cim ne škodi znači da koristi.

Kupi neki Live i uživaj ! Vredi i te kako, posebno za srednji opseg - tek ćeš sa novim yvučnicima da PROČUJEŠ neke stvari, pa što da se patiš.

Kupio sam ih i sve sljaka super! Hvala na pomoci...

Nazad
Vrh Dno