Šta je novo?

Atomix MP3 2.1

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Evo ovako...
Izashao je Atomix MP3 2.1
Sada svi verovatno misle da nema sakoro nikakvih promena vec je amo neki novi skini ili tako neshto ali grdno se varate:
Promene se mnogobrojne:
Za shortkatove ne tastaturi:
sada se bas,visoki i srednji i ukljuchuju i iskljuchuju na isto dugme : napravljen je system prekidacha
Dodat je loop na 1/2 basa i na 1/4 basa shto je fenomenalno za dj-inge
Sada pored klasichnog crosfadera postoje i 3 dodatna (posebno za bas,posebno za srednji a posebno za visoki pa mixevi ispadaju fenomenalno)...
Takodje je atomix raj za one sa SB Live-om jer sada u drugi izlaz ubodite slushke i uzivajte...(ali obavezno u drugi jer je velika razlika-ja sam se pre neki dan na zurci zeznuo ali sam srecom brzo primetio )
To bi bilo to
A da preporuchujem i novi skin jer na starom nema pola stvari...
Inache ja sam npr za sve izveo shortkatove na tastaturi i uzeo sam staru tastaturu i polepio nalepnice sa oznakama po njoj tako da sad mixeve pravim bolje od Erica Morila...Ko je bio na exitu znace shta mislim...

P.S.Kako je bilo na exitu obzirom da nema nicheg o tome (ja sam bio 5 dana i sve u svemu nije bilo nishta posebno-bio sam skoro non-stop na DJ i progresive stage-u , i naravno na RUNDEKU)...

Pa dobro znao sam da moze da se skine sa njihovog sajta
nego sam mislio da imas link za retail ili tako nesto :)

cile je napisao(la):
Pa dobro znao sam da moze da se skine sa njihovog sajta
nego sam mislio da imas link za retail ili tako nesto :)

Skini tu demo verziju pa mi daj mail da ti posaljem crack koji je pretvara u full, i ako hoces neke skinove....

Imam i ja gomilu skinova kao i gomilu efekata mada i nisu bash neki ali ima i onih na koje treba baciti oko...A jesam li pomenuo real time scratch ???

Genghis Khan je napisao(la):
Imam i ja gomilu skinova kao i gomilu efekata mada i nisu bash neki ali ima i onih na koje treba baciti oko...A jesam li pomenuo real time scratch ???

Eeeee...to mi treba....aj mi baci to na [email protected] , i jedno pitanje, zasto ne mogu da napravim shortcut na tastaturi za 1/2 i 1/4 loop???

Pazi ja sam to izveo bez problema ali mi je problem napraqvilo sledece:
Pokrenuo sam atomix dok sam bio na netu i obzirom da on terazi onu famoznu konekciju (bog zna zbog chega) nije hteo da se pokrene...Diskonektujem se ja i opet ga pokrenem a on sam pochne da vrti telefon...I tako non stop-kad zatvorim konekciju on samo "cuti" i na kraju nisha a u Task Mangeru stoji...I na kraju sam bacio konekciju i opet nisha-nije vrteo broj ali opet nije hteo da se otvori-prikaze se atomix MP# ona pochetna slika,nestane i nishta...E onda sam uradio System restore pa je onda sve bilo Ok...

Poruka : Ne pokrecite ga dok ste na netu...
A sad cu da ti bacim ovo na mail...

E, da... (sto mrzim kad nesto zaboravim da napisem).
Fajl se zove Atomixmp3 trial.exe
I sa tim crackom to postaje full verzija?

E samo da znate u pitanju je exe fajl koji se prekopira u dir atomixa preko postojeceg exe fajla shto znachi da mu ime nikako nemojte menjati...A tu je posle i SN ajde ja cu sad da probam da vam poshaljem ali nishta ne obecavam jer je to 1,5 Mb a meni net radi ko po jajima...Ako nishta sachekajte da dodje neko sa brzim netom ali sad cu da probam...

Vec sam to uradio i poslao ljudima...Ajde javite shta ste uradili...I kako vam se chini Atomix...

Ako treba josh nekom neka javi...

Hvala za crack.
Sve radi OK sam mi pri startovanju programa izbacuje prozor
za dial up konekciju, da li moze nekako da se izbegne.
Pozdrav.

HaLLe je napisao(la):
Hvala za crack.
Sve radi OK sam mi pri startovanju programa izbacuje prozor
za dial up konekciju, da li moze nekako da se izbegne.
Pozdrav.

E to i mene zeza..Ali izgleda da nema leka...Vazno je samo da nikad ne palish atomix dok si na netu...Prochitaj-mislim da sam napisao neshto o tome u nekom od gornjih postova...

E poslao sam svima a sad bi mogli malo medjusobno da razmenjujete fajlove...Inache ajde recite utiske...
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno