Šta je novo?

Atlon 62C ?! Radi ko grejalica...

BeastMaster je napisao(la):
danas je ovde bilo 33-34 stepeni a cpu stoji na 40, zar to nije lepo???cheers

Stvarno bre,kako hladis to,cime?

WOOOW

CPUIdle smrzava procesor na citavih 46C +:)
Sve je super ali ima li ko crack za verziju 5.9 Pro ?!!

Pozdrav !!!

ICE je napisao(la):
Stvarno bre,kako hladis to,cime?
ma imam neki cooler master (najjaci model) pa sam dodao jos jedan fan, dodatno obradio povrsinu koja naleze na procesor (sad je veoma glatka a ne onako hrapava) i u sustini je to tocheers

Voltaza procesora?

Mnogi za smanjenje temperature procesora koriste smanjenje napona sa 1.75 na 1.6 V. Koje su moguce posledice ovoga? Crkavanje procesora usled slabijeg napajanja, blokiranje sistema ili nesto trece?

Ajde ako je neko kompetentan po ovom pitanju neka napise koji red. Mislim da bi svima koristilo ako je sve OK.

Pozdrav!

Re: Voltaza procesora?

ssale je napisao(la):
Mnogi za smanjenje temperature procesora koriste smanjenje napona sa 1.75 na 1.6 V. Koje su moguce posledice ovoga? Crkavanje procesora usled slabijeg napajanja, blokiranje sistema ili nesto trece?

Ajde ako je neko kompetentan po ovom pitanju neka napise koji red. Mislim da bi svima koristilo ako je sve OK.

Pozdrav!

Slobodno spustaj napon dokle god ti komp stabilno radi. Procesor moze da crkne samo od previsokog napona, a ne od nizeg. Na primer ja XP-a drzim o.c. na 1650Mhz, a napon sam spustio na 1.70V, ispod tog napona vec mi radi nestabilno.

Vrh Dno