Uuuu,je...te,sta da radim danas mi je temp. presla 38 CAca je napisao(la):Ipak je mnogo, bice i toplijih dana od danasnjeg, a sta onda? Otvori za pocetak kuciste, nadji neki ventilator i usmeri ga da duva u unutrasnjost kucista. Garantovano skida 7-8c i vise.
simpson H je napisao(la):Uuuu,je...te,sta da radim danas mi je temp. presla 38 C![]()
![]()
Da se ove godine ne bi dovijao ko' prosle,kupio sam pravi pravcati letnji racunar.Jos ce i sladoled da pocne da mi pravi.![]()
![]()
simpson H je napisao(la):Uuuu,je...te,sta da radim danas mi je temp. presla 38 C![]()
![]()
Da se ove godine ne bi dovijao ko' prosle,kupio sam pravi pravcati letnji racunar.Jos ce i sladoled da pocne da mi pravi.![]()
![]()
PJ je napisao(la):Athlon XP 1500+ sa hladnjakom od 6CU+ i ventilatorom od FOP32 pod punim opterecenjem (100% load) preko 2h i t dodje do 61 i onda varira 61-62. Kuciste je zatvoreno.
Ploca je MSI PRO2-RU i uz nju sam dobio onaj programcic alert koji ima software-sko hladjenje i koliko sam primetio kada se to iskljuci temperatura ide koji stepen gore.
62 mi ne zvuci opasno, a ako bude potrebe ubacicu jedan ventilator od nap[ajanja (K80 ima predvidjeno sto za to), a ako i dalje ne valja pojacacemo klimu![]()
A sta si uradio, prepakovao ceo racunar iz kucista u frizider???simpson H je napisao(la):Uuuu,je...te,sta da radim danas mi je temp. presla 38 C![]()
![]()
![]()
byMaX je napisao(la):Ja sam rekorder... Zivim na 5 spratu, gore je ploca koja se usijava, a u sobi je, po sondi koju koristi komsija za popravljanje frižidera i koja je sto posto tačna, trenutno 38 stepeni... ! Sistem temperačur je na idle 41 stepen, nemam fanova u kućištu, bukvalno nijedan.... CPU je 1600+ na 2200+, trenutno na 171MHz magistrali... *10.5, i na idle je 58 stepeni. Posle doooosta igranja , ide na 63 do 64 stepena, ali me baš briga jer neće da puca.. Istestirao sam u ovim uslovima dve kartice... nista nije puklo...
danas je ovde bilo 33-34 stepeni a cpu stoji na 40, zar to nije lepo???cheersICE je napisao(la):Meni sa Athlonom na 1,2 Ghz na Epox 8 KHA plocom i FOP32 posle vise sati rada max temperatura je 50-51 C i pocelo da me brine jer nikad nije prelazilo 47....
samo jedna stvar, ako nisi informisan i ja imam AMD-aIGGSySD je napisao(la):Dokle ce se klati Intelovci i AMD-ovci ?!
Pa zasto u opste rasprevljamo kada se zna da je AMD bio i ostao car))
A sha mislite o stavljanju vlasica sa zaledjenom vodom u kuciste ?!?!
One male od pola litra su bash zgodne ....josh aho bije kuler preko njih .....
Ajde podeli sa nama kako to uspevas tako hladiti.BeastMaster je napisao(la):samo jedna stvar, ako nisi informisan i ja imam AMD-ai stoji na 40 stepenicheers
chivitli je napisao(la):Meni ovih dana Morgan na 1Ghz izlazi na max=50C, a za one koji hoce da smanje temperaturu procesora u idle - u neka slobodno skinu VCool, meni je sa njim manja temp. za 10 C u idle - u!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari