Marti Misterija je napisao(la):ahhh o ovome se vec mesecima prica u ovoj obi... potrazi malo. ima puno postova na ovu temu... posebno od mene :d
3334.. Tbred@2ghz 512mb 166fsb cl2.5Mephisto je napisao(la):...
Koliko bese 3dmarkova sa 9600pro...4200?? 🙂
OptiPlex je napisao(la):O cemu vi pricate, 9600TX ili 9600XT ? :d I odakle on sad 3x bolji od 9600Pro ?
Fica je napisao(la):pa izgleda da je ati 9600tx vec dosla kod nas!
Pogledajte Test ABIT IC7 MAX3 na benchmarku!
George je napisao(la):...
nije vezano za temu, ali da pitam ATI-jevce da li "obicne" radeon kartice postoje sa dual head-om (hydra vision), i po mogucstvu da je VIVO.
Razmisljao sam o 9000pro AIW ail mi je tuner suvisan, pa bih tako nesto bez tunera!?
Mephisto je napisao(la):...
Pa ako ima DVI izlaz mozes da stavis adapter da dobijes VGA izlaz i nakacis drugi monitor i eto.... vecina novijih kartica mislim da ima DVI izlaz. 9600PRO bi trebalo da ima.....nek kaze neko ko ima 9600pro (sto je definitivno bestbuy za nekih 160e)
OptiPlex je napisao(la):To sto je testirano na benchu je 9600TX, socijalno opremljena varijanta 9500Pro, a 9600XT je nesto sasvim drugo :d, ne unosite zabunu, ljudi...
Pozdrav
P.S. moje licno misljenje - 160€ je jako mnogo za kartu te klase. Ona fakticki nema vise snage nego Ti4200 u igrama, samo ima jos dodatak u vidu Dx9 efekata i mnogo bolje hardverske algoritme za AA i AF, ali za takvu kartu danas davati preko 120€ je mnogo (mislim slicno sto i valek)
Mephisto je napisao(la):...
Na benchu je izaosao review 9600XT kartice prekjuce, nije rec o 9600TX.
http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=3950
cheers
hon1g je napisao(la):E a jel ima neko iskustva sa PowerColor Radeonom 9600 Pro, svejedno da li je 128mb ili 256mb model?
hon1g je napisao(la):E a jel ima neko iskustva sa PowerColor Radeonom 9600 Pro, svejedno da li je 128mb ili 256mb model?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari