demosthenes
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.05.2005
- Poena
- 619
Skoro sam pazario lcd BenqFP71V+, a njega sam nakachio na ATi9200se, za koju sam bio ubedjen da je sasvim korektna kartica, dok nisam naisao na komentare na Benchu da je krsh, ali sad nema nazad, kupljena je pre dve godine. No, to nije bitno. Ono sto mene muchi jeste, prosle nedelje sam menjao sa ortakom kartice, jer je on hteo da se malo poigra sa mojom karticom, posto on ima slabiju (MX400). I kad mi je vratio moju, pojavili su se neki simptomi na koje nisam nailazio. Naime, kad upalim racunar, desava se da treperi monitor, i to kao da mu oslabi refresh rate po horizontali, pa se bas primecuje. Ja sam to resavao tako sto mu opalim "Auto Adjust", ali mislim da to nije resenje, da to uvek cepam po paljenju mashine, pogotovu sto to nije bio slucaj pre nego da pozajmim karticu.
Pitanje: sta je problem uopste?
Da li se kolju drajveri, posto josh nisam smako nVidijine.
Mislio sam da se zamenim sa jednim ortakom za 9250 na par dana, ukoliko njegova grafichka ima DVI, pa da vidim kako se onda ponasa monitor.
Pitanje: sta je problem uopste?
Da li se kolju drajveri, posto josh nisam smako nVidijine.
Mislio sam da se zamenim sa jednim ortakom za 9250 na par dana, ukoliko njegova grafichka ima DVI, pa da vidim kako se onda ponasa monitor.