Šta je novo?

Ati

Lepa karta, fina boja, dobro prijanja pod rukama :d

Zezam se, dobra je za kancelariju, ali s obzirom da se kod nas uglavnom mogu naci 64-bitni modeli, za igre je krsh...

Za nekih 50 i kusur evra (128bit) je sasvim ok, za igre lose.

A za nekih 15-ak evra više može da se nađe i 9550GE/TD, koja je već tema za sebe. Mada ćeti i ta (ako je 128bitna kao što illidan reče) da radi sasvim korektno. Na primer sa 1Gb rama FarCry mi je radio bez trzavica na 1024, sve na High. :eyebrows:
Pozdrav. :wave:

:D :laugh: :D .
Sad nas je već dvojica sa istim predlogom...pa ti vidi šta ćeš da odlučiš. ;)

Ati2

Pozz,
sta mislite onda o Ati Radeon RX 9550.Meni je prvenstveno znacajan ulaz za prebacivanje sa VHS na komp.

Pa to si mogao da pitas i u onom tredu, a i tamo su ti vec odgovorili da je kartica ok.

Ali tebi onda treba VIVO,a neznam da li se 9550 proizvodi u VIVO varijanti.

Poslednja izmena:
Evo mozda ti ovo odgovara, ima je u Pin Computers 021/4891500
Krajna maloprodajna cena je ona veca i na to dodaj PDV.

Prilozi

• 9550vivo.jpg
    9550vivo.jpg
    57.3 KB · Pregleda: 71
Moorhuhn je napisao(la):
A za nekih 15-ak evra više može da se nađe i 9550GE/TD, koja je već tema za sebe. Mada ćeti i ta (ako je 128bitna kao što illidan reče) da radi sasvim korektno. Na primer sa 1Gb rama FarCry mi je radio bez trzavica na 1024, sve na High. :eyebrows:
E pa,probao sam Far Cry sa Asus 9550GE u 1024x768,radi fino,ali ne bas bez trzavica.Bez trzavica radi na 9600XT.

Hvala na odgovorima i tako igram igre od pre 2 godine na kartici staroj 3 godine sa 32MB.

Nazad
Vrh Dno