Izgleda mi kao da se smejes od muke... Vrlo je cudan taj poriv kod ljudi koji ih tera da rade takve stvari... kao narkomanija... Daj jos, hocu jos, hocu brze, hocu vise...gamer je napisao(la):Jednom sam probao i nisam uspeo. Graficka se nije upalila![]()
Nešto kao kada overklokuješ Preskota 2.8 na 3.5.. :eyebrows:SoSo je napisao(la):Izgleda mi kao da se smejes od muke... Vrlo je cudan taj poriv kod ljudi koji ih tera da rade takve stvari... kao narkomanija... Daj jos, hocu jos, hocu brze, hocu vise...
voka_gsw je napisao(la):Nešto kao kada overklokuješ Preskota 2.8 na 3.5.. :eyebrows:
voka_gsw je napisao(la):Nešto kao kada overklokuješ Preskota 2.8 na 3.5.. :eyebrows:
Sasa je napisao(la):Ne da nece svaka Pro da ide u XT, nego su bas retke one koje hoce.
Malo si se zaleteo..
Sasa je napisao(la):Ne da nece svaka Pro da ide u XT, nego su bas retke one koje hoce.
Malo si se zaleteo..
byMaX je napisao(la):Mora sve da se zna - ne mogu u 1000 postova o igrama gde se prica da li nesto secka i kako "Ta i ta" igra radi da uvek navodim sta imam u masini. Malo je, nenapadno i vidim da sve vise ljudi to radi. Da se bavim nekim drugim poslom, sigurno ne bih imao ovakvu masinu - da sam taksista, npr. imao bih velik, nov i udoban auto![]()
byMaX je napisao(la):Da, malo njih bez ViVo hoce, a Pro ViVo imaju identican hardver kao i XT, pa nije ni cudo...
A nisi primetio da je napisao kako njegov Ener ima dve odvojene +12V grane? :d:d:d:dDelija je napisao(la):Ma zezao sam se, bre, samo mi je ta revizija firmware-a zapala za oko.![]()
byMaX je napisao(la):Jel vam 6645 dosta? Default, Mark05, b110 (nisu ukljucene optimizacije, A.I. i kartica je na defaultu!). Najjaci skor mi je 6782![]()
Delija je napisao(la):Sa cime, zar ona nema X700Pro ???
Nemoj da ga zezas, dobar je... prvi je na listi, i to samo na snagu masine (karta je na default-u, kako rece).genijalcin@23 je napisao(la):pih dosta...Pa zena mi ima oko 4000, svoju masinu ne zelim da probam....![]()
genijalcin@23 je napisao(la):pih dosta...Pa zena mi ima oko 4000, svoju masinu ne zelim da probam....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari