Šta je novo?

ati x1900xtx

ajde malo pojasni da se i ja nasmejem:wall:

Pa i meni nije jasno bas pa ako bi moglo da se pojasni...Vidim da je posiljka prema odgovoru koji si dobio poslata UPS-om. E sad ne znam kako to sa UPS-om funkcionise, ali kad ti salju posiljku DHL-om, dobijes tracking broj sa kojim mozes u svakom trenutku proveriti gde ti se nalazi posiljka (odes na njihov sajt i u odgovarajuce mesto ukucas broj i kliknes na track :) - posto se svaka posiljka registruje tj odakle je krenula, pa kada je gde sletela :) i sl...)

Evo gornji levi cosak na sajtu http://www.dhl.com/publish/content/g0/en.high.html

A bogami evo upravo na sajtu UPS-a nadjoh isto to:

http://www.ups.com/WebTracking/track?loc=en_GB

pa ako imas tracking br. pravac na sajt UPS-a da proveris gde ti se paket nalazi u ovom trenutku, tj dal je i kad krenuo i sl....

Nadam se da ce ti paket stici (u jednom komadu naravno :) ) i da ce sve biti ok :)

Poslednja izmena:
Mislim da se ne vidi gde je posiljka kada udje kod nas. Nesto tu ima. Kada su meni poslali nesto iz USA imao sam samo informaciju kada je posiljka napustila neki aerodrom u USA. Nista vise nisam mogao da vidim na sajtu. :wall:

Sto se tice sale, nije bitno. Ko je razumeo, razumeo je. :wave:

Ma nece te bre ispaliti. To oni citaju ovaj forum i cekaju da nas 20 zagrizemo mamac kad tebi stignu pa da porucimo i mi neku vecu kolicinu, pa ce onda da zatvaraju banku :d :d :d .

Nadam se da necete moj sarkazam pogresno razumeti...

edit: Ovo sa tracking number je valjda fora da mu ti kazes svoj TN a on onda nekako presretne tvoju posiljku, ispravite me ako gresim...

Poslednja izmena:
Banka je u Indoneziji (hmmmm...) a kompanija u Singapuru... hmmm... Zelim ti srecu.

Bank Name : PERMATA BANK
ISKANDAR MUDA
MEDAN NS ID
Account Name : FERDI SILALAHI
Account No : 8010849048
SwiftCode : BBBAIDJA
Na vasem mestu mene bi ovo zabrinulo!Ovo nema sanse da je sa Taiwan-a,gde su uglavnom fabrike,samo Indonezija,ili neki deo Malezije ili Tajlanda gde ima Muslimana,a to je onda mozda stvarno neki kontejner semplova ili ko zna cega"ispao sa teretnjaka"!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Tako je moj ortak jednom prilikom narucio nesto iz Kine (neke sitnice u vrednosti 15 dolara) i dobio pun paket papirica. Toliko o ovim ponudama!!!

Tebi zelim da neprodjes ovako kao ja!!!

U ovom slucaju jedno je sigurno - oni ce dobiti novac a da li ces ti dobiti robu, to je ??????????

ajde ajde sto mrcite coveka !!!!!

DOBICES KARTICE !!!!!

P.S. umesto da ga ohrabrujete samo pominjete neka losa iskustva !!!!!

Bezite sivi oblaci i ne sirite negativnu energiju :smoke: . Covek ce dobiti kartice posle njega ce se neko setiti i uvezti 20-ak komada pa cemo svi da pokupujemo x1900xtx i da se veseli igramo do izlaska Dx10 :eyebrows:

Evo, na ovoj adresi jos nekoliko "kompanija" koje prodaju x1900xtx po slicnim cenama, i gle cuda svi su iz Indonezije (ukljucujuci i Pericinu, koji bas i nisu iz Singapura - ustvari lepo pise u adresi da su sa Jave, koja je indonezansko ostrvo).
E, sad ili je Indonezija posle cunamija postala sila u IT svetu ili nesto ovde smrdi. :trust:

Ma to su neke koje je cunami pokupio sa nekog broda pa im doneo na obalu,da vidis kako ce lepo da rade kad stignu... i prosuse se! :D
Pozdrav ,)

Da, da vlawyer, cini se da su to sve isti ljudi(covek). Svi imaju isti copy/paste (isti kao i ovi Pericini)

R580 core
512mb of gddr3 RAM
X1900xtx:650mhz core,775mhz memory
X1900xt/crossfire edition:625mhz core,725mhz memory
8 vertex shaders
48 pixel pipelines
Shader model 3 support
6x adaptive anti aliasing
Parallax occlusion mapping

Inace Indonezija ima lepu reputaciju sto se bankarskog poslovanja sa inostranstvom tice...

Ma, kome uopste trebaju te x1900xtx...
Jedino mi zao Perice koji ce morati da prezali pare... a nije to lako. Golema je to kolicina zelenog papira :) .

Poslednja izmena:
Ko reskira taj profitira :)
Perice drzim palceve za tebe stvarno treba imati mud4 za tako nesto!!!

p.s. ako je neka prevara u pitanju znacu do petka kada bi najkasnije roba trebala da stigne.

Evo danas petak pa i mene zanima sta ce se desiti - naravno nadam se da ce sve biti ok i da ce covek dobiti robu. Al` ne rece ovde perice jesi li koristio taj tracking number i sta kaze kad ga ukucas tj dal postoji taj broj uopste i da li ti daje neke podatke gde je roba bila, kad je krenula i sl?

pa dolaze danas ali znajuci nasu postu i carinu ........ eh, aj samo hrabro Perice ;)

to i ako dodje do nase carine, navise ce se obradovati carinikov sin :d
moze i da okaci neki screenshot ovde na benchu :p
salu na stranu, Perice zalim ti sve najbolje, ali ja to nikad ne bih uradio. dao si pare unapred nekom liku na racun i kakve sad imas garancije da ce ti karta uopste stici, ili da uopste postoji.
ovo je skolska prevara, tipa posalji mi 1000$ treba mi za putne troskove, a onda dobijam nasledstvo od milion, pa cu tebi dati pola (mame mi) :d

hahhah my bad, nije namerno. nego, ja cu vam prodati XTX za 140e, a vi samo meni uplatite kes, a ja cu vam onda poslati kartice :d

ajde perice oglashavaj se.bash me zanima shta cesh da dobijesh...

Nadajmo se samo da se nije upucao ukoliko su ga ispalili :S:

Mozda je morao na izbore,cini mi se da je negde u tredu pomenuo da je iz CG pa...
Pozdrav ,)

Ma čovek garant dobio karticu, pa sad ganja sve najnovije naslove na maximumu, pa ne postizava :) ... a ti, Perice, nemoj da se ljutiš, no mi radoznali i dokoni, pa nas intrigira...

Perica nam najstrasnije lupa ignore :D

Nazad
Vrh Dno