Šta je novo?

Ati tv out??

Ajde da ne otvaram novu temu, znachi HD2600XT na njega nakachen acer AL2216W i TV. Nema sile da ukljucim da mi radi TV dok je monitor nakachen, ako iskljuchim monitor (fizichki, znachi kabel iz kartice) i upalim komp TV out radi, ali iz catalysta nema shanse da ga ukljuchim, da mi je i monitor povezan na karticu. Catalyst je 7.11 u chemu je caka?
:wave:

Da li si probao da povezes monitor na drugi izlaz iz kartice? Ja sam imao identican problem sa x1650pro svojevremeno i tako sam ga resio...

zašto koristim CLONE ? -- Jer ne volim da mi miš pobegne sa Monitora :)

do juče sam imao X600XT i u početku sam koristio CCC, a kkasnije sam prešao samo na ATT i naravno koristio sam CLONE mode ... i RADIO mi je monitor u 1152x800 i kusur, a TV je bio u 1024x700 i kusur i sve sjajno ... pustiš film i on odleti oma na TV u Full-u ...

od Juče sam na X2600XT ... i ... NEMA ŠANSE DA OVO RADI ...

Sve što sam uspeo je da u CCC napravim da monitor ima 1152x800 a TV 1024x768 i da tom profilu dodam Hot Key (ALT+A) i onda sa tim HOT Key-om posle svakog dizanja Wina promenim Rezoluciju ... ali mi svaki put IKONE promene mesta ...

Kako da zadršim ikone na mestu ??
Za ovaj shortcut (ALT+A) CCC mi je napravio i šortcut na Desktop-u ... Dali može taj Shortcut da se nekako sam startuje zajedno sa Winom??

Ubacio sam ga u Start UP u NE RADI !!!

Vrh Dno