Šta je novo?

ATI Tray Tools 1.6.9.1449

imalo je smisla pod XP-om, ko nije voleo CCC i da mora da instalira .NET Framework koji je na XP-u usporavao odziv celog sistema... pod Sedmicom više nije bitno, jer je .NET tu, pa je tu, a i CCC je bolji nego ranije. Brže radi i tako to...

Ni ja ne koristim ATT, ali ima nekih optimizacija koje nedostaju u CCC-u i
mogu nekome da koriste..

· Implemented support for HD 2xxx/3xxx video boards. Overclocking, Monitoring, fan control.
· Implemented support for new AntiAliasing filter modes for HD 2xxx/3xxx video boards

Neke od ovih implementacija mogu da se otkljucaju i preko registry-a,
ali ako nekoga mrzi da cacka isti ili ne zna, moze biti korisno, pogotovo u
ovo vreme kada Ati pokusava da obezbedi podrusku za Radeone 5xxx,
a vec polako zaboravljaju 4000 seriju a o 3000 i 2000 i da ne pricam 🙂

Nesto nije u redu sa linkom, skine mi fajl od 227b.

Skinuo sam direktno sa softpedie, zanima me da li su ispravili bagove pod win 7.

Izgleda su delimicno popravili:
Automatska kontrola ventilatora i dalje ne radi, drzi fan na 80% , sa CCC je na 27%, a kad se bas muci ode na 40-50%.
Opera je izgleda prestala da puca. Sa starom verzijom sam imao problem da mi puca opera kad otvorim stranicu koja ima flash baner (benchmark, itsvet, halooglasi). To se desavalo i pod vistom i pod win 7, i prestalo je kad sam obrisao ATT. Nemam pojma kakve veze ima jedno sa drugim...?

Ostalo valjda radi ok...

Poslednja izmena:
Link koji sam postavio u startu je direktno bio asociran sa fajlom od 1.5MB(uvek proverim). Kasnije su nesto promenili pa relinkuje ka samoj stani za dl.

Ja ga koristim na XP, ali je glavni razlog pre svega moja odbojnost ka pratećem softveru koji je težak više desetina MB.
ATT je lagan i završava posao sa AA i AF, a to je sve što mi treba.

Jel moze neko da mi kaze kako da ukljucim tv-out za plasmu sa ovim novim att-om? Nigde ne mogu da nadjem.

Malo mi ovo nije jasno. Za novu verziju pise:

Support for TV Out and displays with profiles

A na ovom linku dole Ray Adams kaze, jos 2008. godine:
"TV out controls are removed from ATT and will not be supported anymore. "

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=283074

Sta je sada od ovoga tacno? Zasto pise da ima podrsku za tv izlaz a toga nigde nema?

Додај "hide_display=0" у atitray.ini фајл и добићеш tv-out.

Meni se svidja program posto na laptopu mogu da kontorolisem fan ali instalacijom programa MSN(windows live messenger) ne radi nece da se pokrene, kako sam ga deinstalirao proradi

Nazad
Vrh Dno