Srga je napisao(la):
Ma koji bre offtopic - ovo sto smo mi bivsi Teslashi zapoceli je najgori offtopic ikada - samo cekam kad ce lock teme.
Znaci The pocetnik je Vujke - sada me vec svrbi prst da napisem koju o njemu...
Ali necu - "ristekpa" za kolege iz starog razreda 😉
P.S.
Ne mogu da verujem da ste se setili predavanja o PAP (PnP) tehnologiji kod domacina...
Cini mi se kao da je proslo sto godina od onda....
Sto bi rek'o Moorhuhn :
A da gosn. "Domacin"....Jes tako smo ga zvali.
Najludje smo zvali predmet Elektroenergetika...ili shta vec...."Rudarstvo"
Mislim rachunarski smer a neka energetika...i transformatori....kad se samo setim...da sam trebao da idem do Bataje 40km (preko Pazove,Vojke ,Krnjeshevaca,Ugrinovaca,Batajnica pa onda Zemum) jer su tada padale bombe na Bataju i okolinu pa onih 10km izmedju Bataje i Banovaca je bilo zatvoreno...maj '99 bilo pre 6 god. Trebalo je samo da joj se javim da mi da 5 ali nikad nisam otishao. Vazni je zivot bio od 5-tice iz "rudarstva"...josh kad su pocheli da gadjaju autobuse....
A naludji je bio Bleki....kad shiri ruke...i nervira se. A kad nas je sve video na ETF-u...na jesen 2000 ili sl. i rekao: "Shta i ti su tu!" i kad je neko od profana rekao da u kuci ima debelo tapacirana vrata....Ne zeli chovek da chuje spoljashnje zvuke.
A Niki i chuvena:"Neinteresuje me neopravdani!" sa kosovskim(juznjachkim)
akcentom. Ali najludja je bila jednom kad je doshla sva namontirana na pismeni(ma sve se videlo)..pa je neko onda izjavio da je to namerno uradila da bi svi gledali u nju ...da nas zbuni za pismeni...Ma hteli smo da lajemo....kakav bre engleski i pismeni. :shock:
I kad je Vusa hteo da je muva na ekskurziji u NS...Hotel Park....Tad nije imao 4-5 zvezdica(oct-nov '99) nego je bio najobichnija rupa. Nismo mogli za Budapest jer ubishe onog nesrecnika u Grchkoj pa su sve exs van zemlje bile zabranjene a i bilo je te god. "booms away"
E da....neko je bacio "peglu" u onom liftu tada...Mislim da taj smrad nikad nece izaci iz njega...bez obzira na 5 zvezdica..
😀 Kad smo vec kod "pegle" ja sam Caci(shef smene) ispeglao cipele ravno pre 5 god. i 10 dana josh pride..kad sam se ubio od alkohola jer je bilo sve gotovo...i cela Tesla se tresla od pivskih flasha....Shteta sho se nismo kupali u fontani a mozda neki i jesu....Ja ne znam....znate gde sam zavrshio....VMA i 2 flashe infuzije.
Josh jednom hvala Bucku za ono ispumpavanje...takoda ovi na VMA nisu imali mnogo posla....:wall: