Šta je novo?

Ati Radeon

ati radeon
tik
nek
lodzzitek

sve pravilno i na engleskom, osim prvog -> treba ej-ti-aj reidion

pozdrav

offtopic: a poseban pozdrav ekipi iz Tesle od starije generacije iz iste ( zavrshna '93) :D

A sad malo offtopic :D :D :D
Šta da vam kažem kad meni stigne jedan "gastos", pa želi da naznači kako je on, jelte, veliki biznismen u Francuskoj. A kako? Pa evo kako: "A na koliko žigaherca je taj procesor (AMD XP1800+). OK, i memorija, ali ona veća (!?!), neka bude od 30 žigabajta". :D
Znači razgovarao sam sa čovekom i umirao od smeha. Kolega je pobegao u servis da bi se smejao na sav glas. :laugh: Kada mi je još pomenuo da zna da je AMD bolji od kelerona, a da je intel nepotreban, jer mu ne treba radna stanica...pa ni sam ne znam kako sam ja ustvari prodao taj računar. :zgran: Mislim...kako mu nije bilo sumnjivo što se sve vreme smejem. Mislim nije lepo, ali tu situaciju je trebalo videti...i preživeti. :Klanjanje .
I dan danas mu sa posebnim zadovoljstvom održavam mrežu u njegovoj firmi.
Izvinite za ovaj offtopic :D ...
Pozdrav. :wave:

Poslednja izmena:
Ma koji bre offtopic - ovo sto smo mi bivsi Teslashi zapoceli je najgori offtopic ikada - samo cekam kad ce lock teme.

Znaci The pocetnik je Vujke - sada me vec svrbi prst da napisem koju o njemu...

Ali necu - "ristekpa" za kolege iz starog razreda ;)

P.S.
Ne mogu da verujem da ste se setili predavanja o PAP (PnP) tehnologiji kod domacina...

Cini mi se kao da je proslo sto godina od onda....

Sto bi rek'o Moorhuhn :
Izvinite za ovaj offtopic ...
Pozdrav.

Srga je napisao(la):
Ma koji bre offtopic - ovo sto smo mi bivsi Teslashi zapoceli je najgori offtopic ikada - samo cekam kad ce lock teme.

Znaci The pocetnik je Vujke - sada me vec svrbi prst da napisem koju o njemu...

Ali necu - "ristekpa" za kolege iz starog razreda ;)

P.S.
Ne mogu da verujem da ste se setili predavanja o PAP (PnP) tehnologiji kod domacina...

Cini mi se kao da je proslo sto godina od onda....

Sto bi rek'o Moorhuhn :

A da gosn. "Domacin"....Jes tako smo ga zvali.
Najludje smo zvali predmet Elektroenergetika...ili shta vec...."Rudarstvo"

Mislim rachunarski smer a neka energetika...i transformatori....kad se samo setim...da sam trebao da idem do Bataje 40km (preko Pazove,Vojke ,Krnjeshevaca,Ugrinovaca,Batajnica pa onda Zemum) jer su tada padale bombe na Bataju i okolinu pa onih 10km izmedju Bataje i Banovaca je bilo zatvoreno...maj '99 bilo pre 6 god. Trebalo je samo da joj se javim da mi da 5 ali nikad nisam otishao. Vazni je zivot bio od 5-tice iz "rudarstva"...josh kad su pocheli da gadjaju autobuse....
A naludji je bio Bleki....kad shiri ruke...i nervira se. A kad nas je sve video na ETF-u...na jesen 2000 ili sl. i rekao: "Shta i ti su tu!" i kad je neko od profana rekao da u kuci ima debelo tapacirana vrata....Ne zeli chovek da chuje spoljashnje zvuke.

A Niki i chuvena:"Neinteresuje me neopravdani!" sa kosovskim(juznjachkim)
akcentom. Ali najludja je bila jednom kad je doshla sva namontirana na pismeni(ma sve se videlo)..pa je neko onda izjavio da je to namerno uradila da bi svi gledali u nju ...da nas zbuni za pismeni...Ma hteli smo da lajemo....kakav bre engleski i pismeni. :shock:
I kad je Vusa hteo da je muva na ekskurziji u NS...Hotel Park....Tad nije imao 4-5 zvezdica(oct-nov '99) nego je bio najobichnija rupa. Nismo mogli za Budapest jer ubishe onog nesrecnika u Grchkoj pa su sve exs van zemlje bile zabranjene a i bilo je te god. "booms away"

E da....neko je bacio "peglu" u onom liftu tada...Mislim da taj smrad nikad nece izaci iz njega...bez obzira na 5 zvezdica..:D Kad smo vec kod "pegle" ja sam Caci(shef smene) ispeglao cipele ravno pre 5 god. i 10 dana josh pride..kad sam se ubio od alkohola jer je bilo sve gotovo...i cela Tesla se tresla od pivskih flasha....Shteta sho se nismo kupali u fontani a mozda neki i jesu....Ja ne znam....znate gde sam zavrshio....VMA i 2 flashe infuzije.
Josh jednom hvala Bucku za ono ispumpavanje...takoda ovi na VMA nisu imali mnogo posla....:wall:

Poslednja izmena:
Cancel-čančel. :d

A kako izgovarate Celeron?!?
Nemojte da mi je neko rekao da ga izgovara pravilno Seleron?!?
Ja jos nisam sreo osobu koja ba tako zove...Celeronche je kod nas Celeronche...

@fft@pic:

Najgori ludaci i najgore sve: MOC u Zemunu...Ja sa isao u elektrotehnicko odeljenje, ali je tad jos bilo masinaca, inace je sad cela skola ET. Znaci prisustvovao sam krvavom tragu od treceg sprata do zbornice, letenju dnevnika kroz proz, sa sve profesorkinom sveskom, razbijanju prozora i pravljenju koridora do WC-a i menjanju istog (samo sto i nije bas pasovao, lomljenju klupa (iskreno vas), samo sto su kod nas bile one stare klupe iz jednog dela, za masinske crteze (bez naslona), ....mogao bih ovako bar pola dana...ali mi je bilo bas lepo...a da ne zaboravim...mi nismo pretili profesorima, vec smo ih stvarno tukli...nikad necu zaboraviti kad je profa iz Automatizacije usao na vrata plav i nikoga nije smeo da gleda u oci, a ja zamalo da prebijem profesora na samom casu...hteo budala samo mene da obori, a ja imao bolje ocene od pola razreda...sad mi se javlja na ulici :) ja njemu ne...

Cccccccccccccccccc.... da vas samo Vuksanović čuje sad!!! :D
Šalu na stranu, izbegavajte te malo nasilnije teme na ovom forumu. Jeste da je ovo soba za sve u svašta, ali... Mogu neki klinci da skapiraju da je cool tući profesore i slično. A to definitivno nije cool, ma koliki nepedagozi bili pojedini. Znam da se u pojedinim školama sve i svašta radi...kao učenici, tako i profesori. Ali, ovaj forum ima obrazovani karakter i malo opuštanja je ok, ali nemojmo preterivati.
Ono, završite svoje škole, studirajte ako hoćete, uradite nešto sa sobom u životu i na taj nači "poklopite" i demantujte one (profesore) koji su svoje frustracije ispoljavali na pogrešan način.
Nemojte da shvatite ovo pogrešno...daleko da sam u školi bio cvećka (ukor pred isključenje već u prvoj godini 15. septembra...i posle 15-ak godina zaista se ne ponosim time), i znam koliko sam puta zaginuo na žurkama, pa pravo u školu :bottle: . Kao bezveze je sad da spavamo, idemo da popravljamo ocene :D i sl. Ali ovo je samo mai prigovor savesti...čisto da ne preteramo u daljim izlaganjima. Izvinite za ooftopic. ;)

Sta, jos nije pao LOCK teme ???

Mogli bi da promenite naslov poruke u "Tesla Reunion" ;)

A kako je pocelo - jos ce da krene koja je skola bila "ludja" : Tesla, MOC, Zmaj, Matematicka gimnazija ili ..... :p

Ja znam samo jednu stvar - da kuci nisam imao racunar u Tesli ne bi naucio ama bas nista u ono vreme sto se tice racunarske tehnike. Ne secam se bas da smo uopste i videli Windows osim na papiru u skriptama ;)
Samo DOS, Pascal, C i Asembler...

Nego Vujo, Shlogy - jel se cujete sa Avramom?

E to je bio baja - covek se bori dve godine da dobije dvojku iz programiranja, na kraju uzme programiranje kao maturski da bi dokazao profesoru da je na njemu kao uceniku ogresio dushu, a sad je valjda na FON-u kao asistent, pogadjate: iz programiranja :D

Hehehe, Tesla rulz!

Srga je napisao(la):
...

E to je bio baja - covek se bori dve godine da dobije dvojku iz programiranja, na kraju uzme programiranje kao maturski da bi dokazao profesoru da je na njemu kao uceniku ogresio dushu, a sad je valjda na FON-u kao asistent, pogadjate: iz programiranja :D

Hehehe, Tesla rulz!

E o tome sam gore govorio. To je pravi način da nekome nabiješ na nos sve te "nepravde" koje si doživljavao od pojedinih osoba :wall: . Čoveku skidam kapu. :smoke:

Au, al ste se vi dobro zabavljali! Daj da vidimo jos ko je pred specijalnim sudom, ko je nacelnik kojeg OUP-a a ko u SW vodu Legije stranaca.
Sto sam se ja *****o pa citao zapise iz "Sivog doma" - jos i pomozi Boze; al se sekiram da niste ovakvi fini i smerni, puni znanja ponetog sa skolovanja, pripretili moderatorima pa zato ne brisu ovaj junK?!

Izvinjavam se sto cu nesto reci i o temi, ali..,.
Izem ti jezik kod kojeg i oni kojima je kobajagi maternji uce da speluju do sezdesete godine, a ne znas kako se ko zove dok ti sam ne kaze kako mu se ime cita.
BTW - aj nek neko bez gledanja napise kako se pise Dzoni Voker!?

Johnie Walker, valjda, ali je bolji Jack Daniels :D

illidan je napisao(la):
Johnie Walker, valjda, ali je bolji Jack Daniels :D
Hahhahhah... Bolji si od mene.. Ja sam probao sa Johny Walker :d ... Sve u svemu nije ni Johnie (ukucaj u googlu pa ce biti did you mean...) :) .

On toppic:
1. ati radeon (iako znam da ne treba tako)
2. tik
3. nek (mada nekad i nec)
4. lodzitek (mada sam cini mi se u par navrata rekao logiteh :d )

Ipak mi najvise smeta kada neko kaze sampron umesto sempron....

Toma37 je napisao(la):
Hahhahhah... Bolji si od mene.. Ja sam probao sa Johny Walker :d ... Sve u svemu nije ni Johnie (ukucaj u googlu pa ce biti did you mean...) :) .

On toppic:
1. ati radeon (iako znam da ne treba tako)
2. tik
3. nek (mada nekad i nec)
4. lodzitek (mada sam cini mi se u par navrata rekao logiteh :d )

Ipak mi najvise smeta kada neko kaze sampron umesto sempron....

dzoni-voker.jpg

Ajde pre nego sto zatvore thred, reci mi kako se tachno pise? :) Bas me zanima, vidi sta je iybacio google... ;)

Poslednja izmena:
Johnnie Walker...kakvi ste vi to alkoholicari, kad mora da vas uci jedan 21-godisnjak (sa cirozom jetre :))

u sve pare...

a ja jos nisam dobio odgovor za celerona...

btw. to je skotski whiskey, a ne americki brandy...zato se i pise kako se pise...

Srga je napisao(la):
Sta, jos nije pao LOCK teme ???

Mogli bi da promenite naslov poruke u "Tesla Reunion" ;)

A kako je pocelo - jos ce da krene koja je skola bila "ludja" : Tesla, MOC, Zmaj, Matematicka gimnazija ili ..... :p

Ja znam samo jednu stvar - da kuci nisam imao racunar u Tesli ne bi naucio ama bas nista u ono vreme sto se tice racunarske tehnike. Ne secam se bas da smo uopste i videli Windows osim na papiru u skriptama ;)
Samo DOS, Pascal, C i Asembler...

Hehehe, Tesla rulz!

Pa nisam ga video odavno....mislim na Avrama. Stvarno je legenda. Ma Bleki ti je bio freak. To shto je neko imao 2 ili 3 a neko 4 ili 5 kod nega je pravilo razliku...na one koji se uvlache i one koji s ne uvlache u bu..lju. Ja sam imao 3 i to na kraju 4-te i nije mi bilo stalo da se chepam. Neko je to od nas shvatio dosta ozbiljno...kao Avram..pa se uinatio.

on-topic: Jel se kaze Celeraba ili Keleraba...da znam shta da stavim u supu a shta u socket...:D

Vidim da su neki ovaj topic shvatili preozbiljno :p

Ljudi sve zavisi od govornog podrucja u kom se nalazite.
Na primer ovde u Australiji vecina ljudi za Radeon kazu Redeon (bez J).
NEC bi svi (izgovarali kao speling) En-I-Si (NEC).

Ovde vecina Amera, Linux izgovaraju kao Lajnuks dok Aussies kazu Linuks.

ps Kako bi izgovarali Aboridzinska naselja (to je tek uzas). Unanderra (kaze se Junandera) ili Ulladullla (izgorava se Aladala).

Vrh Dno