Šta je novo?

Ati radeon x550 tv out

• Začetnik teme Začetnik teme Kirk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kirk

Cenjen
Učlanjen(a)
15.08.2009
Poena
154
Potrebna mi je pomoc: hocu da povezem racunar sa TVom...koristio sam koaksijalni kabl i preko skarta na TVu sam spojio S-Video izlaz graficke kartice na TV, medjutim nista se ne desava.... kakva podesavanja tu treba da se vrse? Da li bih mozda trebao da koristim drugi kabl?

Procitao sam,ali ja nemam taj program Catalyst Control Centre;gde to mogu da vidim?

Moras da skines kompletne drajvere za graficku sa sve kontrol centrom, a ne samo cistokrvni drajver.
Imas na ATI/AMD sajtu.

Skini samo drajvere, bez CCC-a i ATI Tray Tools, veoma je prosto štelovanje TV-outa, čak sam negde na forumu postovao i kompletno uputstvo step-by-step

I vodi računa da i loši kablovi do TV-a mogu da budu uzrok problema...

Radi sve dobro samo ne mogu da podesim da rezolucija na TVu bude ista kao na kompjuteru;rezolucija na kompu mi je 1440x90,jel trazim previse od TVa da postigne tu rezoluciju 🙂 ?

Pokusavam da pustim film i to nece da uradi

e bem ti..ima i opcija za to u panelu,al ne koristim godinama...🙁
Probaj nesto prckaj (ne mnogo) po video plejeru...

Proradilo je sve,koristio sam Ati Tray Tool Software 1.3.6 i sa tim programom je sve prosto odradjeno;hvala svima u svakom slucaju

Sa Catalyst Control Center-om mi je nesto brljala rezolucija,sama se od sebe menjala bez ikiakvih upozorenja;mozda je to do mog kompa

To bi se uglavnom desavalo kad restrtujem racunar ili kad ukljucim igricu sa nekih od emulatora

Nazad
Vrh Dno