Šta je novo?

ATI Radeon RX 2600 PRO

mackmilos

Slavan
Učlanjen(a)
13.03.2007
Poena
301
Potrebna mi je pomoc.
guglao sam do besvesti, ali nisam mogao da nadjem drajvere za ovu graficku. Izbacuje mi samo HD 2600, koje sam instalirao i neodgovaraju
igrice slabije rade i nemam mogucnost da prikazem sliku na TV preko s-videa.

A sta je taj RX? Nikad cuo. Inace za neupucene, onaj izbor graficke na ati/nvidia sajtu je uglavnom tu zbog statistickih razloga. Ako pogledate malo bolje videcete da isti fajl skidate za sve ati kartice od 9550 pa na dalje 🙂
Tj svi drajveri su spakovani u isti univerzalni instaler, tako da to model nije toliko bitan...

jel moze ukratko o oznakama ati/nvidia,kako idu. gledam nesto ove 2600 od asusa:type:
ili me uputite gde ima,neki link i sl.

Pa ideš na sajt proizvođača . . .

mislio sam na direktnog suparnika.npr ati je 2600 a nvidia je ***? koji? takvo poredjenje mi treba posto ne kapiram ove nove oznake kod Ati-ja

Recimo ovako:
Radeon HD2600XT = HD3650 (DDR3)
ekvivalent je otprilike nVidia 8600GT.

Gledano po cenama 2600pro se suprotstavlja 8500Gt od koga je brzi i bolji za gledanje filmova, dok je 8600GT brza kartica od 2600XT, ne mnogo ali brza. A za modele 2600XT sa ddr4 memorijom tu su Palit Sonic 8600GT i Gainward 8600gt GLH koje su opet brze i mogu se dodatno klokovati...

Skinuo sam te drajvere sa ati-evog sajta i kazem igrice nerade kako treba i s-video nemoze da prepozna TV. U CCC-u mi funkcija za clone ostaje nedostupna.

Ako je to ova kartica nije ni čudo što ti igre lošije rade pošto u novim drajverima AGP nije podržan (koliko znam)

A sta je taj RX? Nikad cuo. Inace za neupucene, onaj izbor graficke na ati/nvidia sajtu je uglavnom tu zbog statistickih razloga. Ako pogledate malo bolje videcete da isti fajl skidate za sve ati kartice od 9550 pa na dalje 🙂
Tj svi drajveri su spakovani u isti univerzalni instaler, tako da to model nije toliko bitan...

Tako MSI daje oznaku avojim Ati karticama.

Nazad
Vrh Dno