Šta je novo?

ATI Radeon HD5970 & HD5950

• Začetnik teme Začetnik teme psyman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pali i žari :smoke:

ovo ko nema minimum 2 24"monitora je bacio pare 😀

I sve to samo zbog jedne igre...

...
Crysis instalation.
...

crysis-u treba da zahvale i ati i nvidia jer da nije te igre ne bi niko ni trazio da se prave ovako brze i mocne kartice...

Hehe, ko sad ima najduzi... PCB naravno :-devil-:

Salu na stranu, jeste da je ogromna kartica, ali performanse su na mestu! Ako pocetna cena bude 500$ onda ce zeleni biti u velikoj nevolji.

Bogami predvidjam jos veci pad vrednosti akcija Nvidije :d

Jeste skupo ali konkurencije nema tako da...

Ja doduše testiram sa nekim Beta4 drajverima, prvi sam primetio da su problematični u Windows 7 x64 okruženju, i to ne problematični sporadično, nego baš ono, kao da je vreme Rage 128 kartica. Baguje u kontrol panelu, tipa da ne mogu nekad da uključim ili isključim AA i AF, nego ubijam MOM.exe i CCC.exe, pa ponovo startujem sve, pa onda gledam da li je i šta aktivno. U Crysis Warheadu recimo imam neki ghosting iza puške i povremene glitcheve, sigurno vezane za drajvere (nije ono kao da kartica brlja, već se vidi da se šejder ne iscrtava kako treba). Ali dobro, zato jesu beta drajveri...

Poslednja izmena:
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko bacanje para....
Trenutno ko kupuje bilo shta a nije 5850-ka u high-end segmentu nema veze sa pamecu ili bar ima veliki vishak novca....
Kako neko reche "sve zbog jedne igre" koja uzgred budi recheno izgleda ....ajd...nije loshe...no jako mi smeta da kada upucam npr. asfalt na putu...ne pojavi se rupa vec promena u texturi...i onda kada se pomerim za 2cm i ta promena na asfaltu nestaje i on opet postaje kao nov!!!
Izem ti igru...mislim shta su pa sada ove nove karte toliko mocne...da nije sa njima ispravljen neki od ovih propusta?
Nije...igra ce izgledati isto....
Elem neki dan sam pokrenuo Wolfija iz 2000. godine i u tom momentu sam shvatio da su vajni proizvodjachi kako software-a tako i hardware-a uradili jaaaaaaaaaaaaaaaaaako malo u chitavih 9 duuuuuuuugih godina...
Probajte i verujem da cete doci do slichnog ako ne i istog zakljuchka...

Wow, hvala, nisam ni pomislio da ima kod nas :-D

Za NV kažu Q1/2010 al možda se to produži do Q2/2010, ko će ga znati..

Poslednja izmena:
mozda pocetkom februara izadje top kartica od nvidia-e koja ce biti brza od 5870 ali ce biti bar 500e,a derivati i slabiji modeli se ocekuju u drugom kvartalu najjranije

gde pise da ce da bude sporija? nvidia top kartica ce biti brza ali i znatno skuplja

Nigde ni ne piše nego sam mislio na to da u nvidiji ni ne smeju da misle o 5870 već da gledaju kako će da se izbore sa 5970..

sta si napravili to im je sto im je...graficke su vec jake i ove nove rade vise nego sto treba za sadasnje igre i sad da li ces imati 80 ili 120 frejmova je ne bitno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno