Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nameravam da kupim ovu graficku,pa bih hteo da pitam kakva je za nove igre,da li je dobar odnos kvalitet-cena,da li je bucna i da li ima zaista toliko problema sa driverima???
Davno je ATI prevazisao problem sa drajverima, i da ima problema, sigurno nisu neki katastrofalni, da su toliko problematicni niko ne bi ni kupovao te karte, iskreno nikada problema nisam imao, a imao sam dosta ATI kartica
Moja mašina sa 5770 je bukvalno nečujna, umerena količna buke koja dolazi sa ulice daleko nadjačava njen šum. Kada prislonim uvo na nju najjače se čuje ventilator iz Zalman napajanja. Budući da planiraš sličnu konfiguraciju, mislim da ćeš biti zadovoljan.
Kartica je super koristim PowerColor 5770 V.2.,tiha je malo se greje i posle 14 h igranja GTA IV i Crysis temperatura nije presla 58 C. (fan stavljen na 38%)sve preporuke.
Ja sam pre nedelju dana kupio Gigabyte 5770 V2.0, potpuno necujna, a za razliku od nekih komentara, ipak sam dobio 10-20 fps vise u GTA 4 u odnosu na 8800GTS. Uzmi brate i ne razmisljaj