maremas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2006
- Poena
- 395
Moja oprema
- Monitor
- BenQ ZOWIE RL2755T
- Miš & tastatura
- Logitech M280 i K400 Plus
- Laptop
- Asus N750J
- Mobilni telefon
- Pixel 6a
- Pristup internetu
- Optički internet
Uzeo sam danas polovnu Club 3D Ati Radeon 9800pro 128MB DDR 256bita i ubacio je u ovu konfiguraciju:
AMD Athlon XP 2100+
1GB DDR pc400
MSI KT6V
Napajanje 350w ako nesto znaci jer graficka ima dodatno napajanje...
Instalirao sam odmah nove drivere sa oficijalnog sajta, e sad imam sledece probleme graficka mi se extremno zagreva ili se ja to mozda tripujem, ima kuler na njoj koji je dodatno stavljan jer je ovaj defolt bio slabiji i sad bilo koju igru da pokrenem posle nekog vremena komp mi zabode ili se gadno baguje pa zabode, probao sam rFactor, TOCA 3, PES 2008 i PES6 i uvek isto, normalno iz windows okruzenja nema nikakvih problema ali kad udejm u igru odmah s*****, jel to do graficke ili do mog napajanja, ploce cega vec!?
AMD Athlon XP 2100+
1GB DDR pc400
MSI KT6V
Napajanje 350w ako nesto znaci jer graficka ima dodatno napajanje...
Instalirao sam odmah nove drivere sa oficijalnog sajta, e sad imam sledece probleme graficka mi se extremno zagreva ili se ja to mozda tripujem, ima kuler na njoj koji je dodatno stavljan jer je ovaj defolt bio slabiji i sad bilo koju igru da pokrenem posle nekog vremena komp mi zabode ili se gadno baguje pa zabode, probao sam rFactor, TOCA 3, PES 2008 i PES6 i uvek isto, normalno iz windows okruzenja nema nikakvih problema ali kad udejm u igru odmah s*****, jel to do graficke ili do mog napajanja, ploce cega vec!?