Šta je novo?

Ati Radeon 9550 Problem

company69

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2006
Poena
316
Ubacio sam ovu graficku,drajvere sam skinuo sa MSI sajta i sta se desava : pet puta se komp normalno upali i sve radi ok , sesti put nece da se upali i cuje se ono pistanje koje se cuje kad u racunaru nema graficke.kartica nemora da se vadi da bi se komp upalio,jednostavno malo ga odmorim i onda hoce.takodje mi se samo nekad desava da Win prijavi ono FATAL SYSTEM EROR i da se oporavio od te greske.

Da li je problem u samoj kartici / i zna li neko sta moze da bude ili mislite da je problem u drajverima?

I moze li mi neko poslati ako ima njene originalne drajvere

Poslednja izmena:
Ako ti je komp nasviran vrati ga na osnovna podesavanja prilikom ubacivanja novog hardvera.
Posto je to meni pravilo problem.
A drajvere skini sa ATI.AMDovog sajta.

ako je asus-ova karta+via cipset onda hoce da pravi problem, flash biosa ploce resava problem.

a kako to da izvedem.taj fles biosa?

ako je asusova ploca imas njihov program za fleshovanje iz windows-a.
Procitaj knjizicu koju si dobio uz plocu, i pogledaj cd sa drajverima.

uradio sam sve.opet isto.dajte jos neki predlog

Probaj da iskljucis AGP FAST WRITES opciju u BIOS-u, ta opcija je pravila velike probleme sa ATi grafikama svojevremeno...

Takodje ugasi i VPU recovery iz Catalyst drajvera, pa vidi da li Win i dalje puca uz Fatal error.

UMRO TI OSTO(JA) !
Svaka cast za ovo sa spanskom serijom nisam se skoro ovoliko ismejao . RODRIGO.......:d:D:d:D

problem resen.Hvala svima

Ajd budi dobar i podeli znanje, te reci kako si resio problem - trebace jos nekom vlasniku 9550 kartice...

instalirani drajveri sa amd -ovog sajta i radi sve ok!

sad radi bez problema,jedino sto je nekad windows vidi kao 9600 a nekad kao 9550 ali posto me same performanse kartice ne zanimaju, tj bitno mi je samo da radi , to mi nije problem...

Vrh Dno