Ugljesa_kv1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.12.2001
- Poena
- 609
Gde ima da se nadje, cena i da li je bolji izbor od Gf4 ti 4200?
Performanse i dajte neki link ka testu
Performanse i dajte neki link ka testu
byMaX je napisao(la):... Razlika od 30 e - VREDI! Naravno, ako uspete da uzmete ove kartice i po 220 odnosno 185, bice dobro!Porez u ovoj kategoriji nije ukinut!
jazza je napisao(la):Jeste ali to se radi softverski tako da nije problem, uvek moze da se vrati na staro. A da bi to probao skini riva tuner i on ce da odradi posao kako treba. Valjda nisam probao, ali tako kazu....:wave;
Bane-Nis je napisao(la):Moje misljenje je da ce se teeesko softverski ukljuciti jos onih 4 pixela po pajplajnu (koliko sam upucen ne-PRO radi samo sa 4pix/pipelline i sa 64 DDR-a a PRO sa punih 8 i sa 128 DDR-a. Ipak za prepravku u PRO ce morati da radi lemilica da bi se premostio jumper 1-2 u 2-3 na samom grafickom procesoru jedino tom metodom se ukljucuju dodatna 4 pixela po pajpu.
E da, kad smo vec kod toga, znate li gde mogu da nadjem Hynix-ovu BGA memoriju ovde kod nas. Da dodam ja lepo na Radeta jos 64MB i da ga fleshnem da podrzava svih 128 Rama.
BodyRemover je napisao(la):Ne treba ukljuciti cetiri pixela po pipelineu!? Vec cetiri pipelinea koji su u no pro verziji iskljuceni. Sad oko ovog "iskljuceni", ne mora da znaci da su iskljuceni vec su HW sakati, vecina 9500 kartica proistice od skartova nastalih proizvodnjom 9700/9500pro karti. A ove 9500 sto se magijom pretvaraju u 9500pro su se tu "zavukle"i promakle ostrom oku selektora
Zbog toga neke mogu a neke ne mogu biti transformisane u pro varijantu.
I jos nesto: mogu se softverski namestiti da rade kao 9500pro tweakovanjem drajvera.
poz
Bane-Nis je napisao(la):Moje misljenje je da ce se teeesko softverski ukljuciti jos onih 4 pixela po pajplajnu (koliko sam upucen ne-PRO radi samo sa 4pix/pipelline i sa 64 DDR-a a PRO sa punih 8 i sa 128 DDR-a. Ipak za prepravku u PRO ce morati da radi lemilica da bi se premostio jumper 1-2 u 2-3 na samom grafickom procesoru jedino tom metodom se ukljucuju dodatna 4 pixela po pajpu.
E da, kad smo vec kod toga, znate li gde mogu da nadjem Hynix-ovu BGA memoriju ovde kod nas. Da dodam ja lepo na Radeta jos 64MB i da ga fleshnem da podrzava svih 128 Rama.
Bane-Nis je napisao(la):How!!!?
Drago bi mi bilo da mi das neko uputsvo,makar i ukratko, kako da nateram Radeta da radi kao "Profesionalac" ctp;
Bane-Nis je napisao(la):How!!!?
Drago bi mi bilo da mi das neko uputsvo,makar i ukratko, kako da nateram Radeta da radi kao "Profesionalac" ctp;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari