Šta je novo?

Ati Radeon 8500

pukibgd

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2002
Poena
609
Skoro sam uzeo Ati radeon 8500 sa TV OUT-om, pa me zanima kako da sliku (film) prebacim na TV. U display properties sam nasao opciju extended my windows desktop onto this monitor. Kada sam ukljucio tu opciju mogu da prebacim sliku na TV ali kako da film uvecam preko celog ekrana (postoji li neka opcija da se to uradi automatski)

pukibgd je napisao(la):
Skoro sam uzeo Ati radeon 8500 sa TV OUT-om, pa me zanima kako da sliku (film) prebacim na TV. U display properties sam nasao opciju extended my windows desktop onto this monitor. Kada sam ukljucio tu opciju mogu da prebacim sliku na TV ali kako da film uvecam preko celog ekrana (postoji li neka opcija da se to uradi automatski)
Proceprkaj po search opciji ovog foruma bilo je dosta reci o tome. Nalazi se u gornjem delu strane ako jos nisi video posto si newbie.

Nemas potrebu za Extend my windows onto this monitor, pogotovo ako ti je TV u drugoj sobi... Dovoljno ti je samo da pod clone options podesis Theatre mode i pustis lepo film u prozoru a on ti je na TV-u u full screen-u.

Nazad
Vrh Dno