Šta je novo?

ATI Radeon 7500, 64MB DDR-ilí MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI

Peter

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
604
Bestraga mu glava! Taman ja prostudiro sve na ovom sajtu sto se naci moglo i narucio PC - kad ono ATI RADEON 8500 ispljuvan do daske. Tacnije, drajveri ne valjaju pa on zeza, pa se non-stop mora drndati i podesavati.... :mad: Uuuh! A tako su mi svi lepo preporucivali ATI-ja 7500 vs MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI! I sta sad? :confused: Meni kartica treba najvise za igre (iskreno za posao bi mi sljakala i najobicnija od 16MB SDRAM-a), tj. ona tu dolazi najvise do izrazaja. A ja isto ko i Max (?) MRZIM da se zezam sa podesavanjima i da stalno skidam nove drajvere i tako u beskonacnost. POUZDANOST sistema mi je na prvom mestu a pretpostavljam da MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI nije vise od 5% sporiji od ATI 7500. Jedino sto mi nije jasno dali se ta zezanja sa drajverima odnose samo na novog ATI-8500 ili i na 7500-cu. A da ja ipak pazarim MICROSTAR MS-8836 GEFORCE2 TI. NVidia je NVidia i ako nema problema i OK radi - why not?!? Sta velite?

Pozdrav!

FX

Molim vas

samo da mi odgovorite sto je pre moguce jer bi sutra trebo da preuzmem comp a posle nema kajanja...

Cao!

Ma , Nvidia je cool, strava je brate, bnaravni da je bolje da uzmes Nvidiu nego sugavi ATI

Jel Beckerecaaanin, jes ti sa Bagljasa kad si tako pametan?

Ili mozebiti iz Male Amerike... Ne, ne, bice ipak da si negdi blizo Dudare (jel to jos postoji?!?)...hahaha. Sala... Imas li ti neki argumenat ili samo ....´nakooo?

PS. "Tesla" is the law!

Szerbusz!

Next please .... Bitte hilfe... Fala!

Destroyer je napisao(la):
Ma , Nvidia je cool, strava je brate, bnaravni da je bolje da uzmes Nvidiu nego sugavi ATI

Dobar ti nick.;)

Re: Molim vas

Peter je napisao(la):
samo da mi odgovorite sto je pre moguce jer bi sutra trebo da preuzmem comp a posle nema kajanja...

Cao!

Koliko mi je poznato, neko je na forumu rekao da drajveri za 7500 sasvim lepo shljakaju. Kupi karticu koja te izadje jeftinije.
Posto su tu negde sa cenom - nemam pojma. Ja bih uzeo ATI, ako je cena ista.

Nazad
Vrh Dno