Šta je novo?

Ati RAdeon 7200...

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
Imam Ati Radeon 64Mb VIVO, koju Catalyst drajveri prepoznaju kao Radeon 7200. Stara je oko godinu dana, platio sam je paprenoooo, a mislim, samo morao bih da proverim, da je original Ati, jer imao je velike Ati natpise po sebi.
E, posto mi Vivo ne treba , vec TV out, zanima me koliko vredi, da li je neko zainteresovan da kupi, i sta mi predlazete da uz manju doplatu kupim? Prevashodno zanima me rad 2D /Premiere, DivX,.../. Posto polako prelazim na P4 /za sada MSI-845PE, 512DDR, i nazalost C1,7GHz, koji cu, nadam se, uskoro da zamenim./ , ne mogu da puno dodam para:) .

Vase misljenje?

Pozdrav

deki30

deki30 je napisao(la):
Imam Ati Radeon 64Mb VIVO, koju Catalyst drajveri prepoznaju kao Radeon 7200. Stara je oko godinu dana, platio sam je paprenoooo, a mislim, samo morao bih da proverim, da je original Ati, jer imao je velike Ati natpise po sebi.
E, posto mi Vivo ne treba , vec TV out, zanima me koliko vredi, da li je neko zainteresovan da kupi, i sta mi predlazete da uz manju doplatu kupim? Prevashodno zanima me rad 2D /Premiere, DivX,.../. Posto polako prelazim na P4 /za sada MSI-845PE, 512DDR, i nazalost C1,7GHz, koji cu, nadam se, uskoro da zamenim./ , ne mogu da puno dodam para:) .

Vase misljenje?

Pozdrav

deki30

Zavisi za sta ti treba kartica.. ako nemas nameru da se igras, nemoj ni da je prodajes! Ima sasvim lep TV-out kvalitet, posedujem je i vrlo sam zadovoljan... eto cak i ponekad kad pozelim da se poigram, mogu i to doduse ne bas u full quality slike ali eto cisto da me prodje volja type;

za 2d ne postoji na trzistu nista bitno bolje(cak ni kad bi hteo da doplatis) od tvoje kartice...,inace ti ATI VIVO sa 64mb mislim da su only built by

... u svakom slucaju, ja sam spreman da doplatim ,ali ne puno:D

Pazmisljao sam o 9000pro, eventualno 9100 full. Kao sto sam rekao pre svega me zanima kvalitet slike za 2d obradu /Adobe Premiere i sl./. Sta ostali misle, da li ima i kolika je razlika u kvalitetu prikaza, sto na monitoru, sto na TV-u /Sony 72cm/ izmedju moje i ovih kartica?

P.S. Posto imam Sky Star2 karticu, a takode i digitalni sat. prijemnik ipak na TV-u se vide razlike u kvalitetu. Takodje me zanima da li sa prelaskom na jednu od ove dve kartice bi se priblizio ili izjednacio u kvalitetu TV slike?

Pozdrav:wave;

deki30

deki30 je napisao(la):
... u svakom slucaju, ja sam spreman da doplatim ,ali ne puno:D

Pazmisljao sam o 9000pro, eventualno 9100 full. Kao sto sam rekao pre svega me zanima kvalitet slike za 2d obradu /Adobe Premiere i sl./. Sta ostali misle, da li ima i kolika je razlika u kvalitetu prikaza, sto na monitoru, sto na TV-u /Sony 72cm/ izmedju moje i ovih kartica?

P.S. Posto imam Sky Star2 karticu, a takode i digitalni sat. prijemnik ipak na TV-u se vide razlike u kvalitetu. Takodje me zanima da li sa prelaskom na jednu od ove dve kartice bi se priblizio ili izjednacio u kvalitetu TV slike?

Pozdrav:wave;

deki30

Za to sto tebi treba, dovoljan ti je taj radeon koji ce ti dati malte ne isti kvalitet 2d slike i TV izlaza kao i recimo 9000Pro.. mozda za nijansu losiji ali neprimetno. Ne vredi trositi kintu na doplatu nove kartice kada ti se to nece vratiti... jedino ako se ne igras pa ti treba brza karta. Bolje za te pare uzmi vise rama, ako ces da radis video obradu, sto vise rama to bolje... mozda brzi hard disk?
moja preporuka - zadrzi radeona i tu lovu ulozi u nesto drugo

Nazad
Vrh Dno