Šta je novo?

ATi Radeon 4830 - diskusija

Lepo si mu ti to objasnio i ja sam mu to isto rekao preko SMSa ali nece da slusa. :wall:

Pike od sad' cu te slusam, evo obecao sam pred ljudi! :D

Samo ja ne mogu da cekam jun, trenutno kucam u 800x600 na 16 bita, pci grafickoj s3trio64V2, koju mi je pozajmio drugar do божића, posle toga uzimam ili 4830 ili 4850, ako padnu cene...

Poslednja izmena:
Najniza cena i najbolja kupovina je MSI 4830 512 OC za 109 eura.

Da naglasim da je trenutno nema u Pakomu.

Tako je, i moze da se nadje kod svakog dilera (kada je ima ili je bude bilo) koji uzima robu od Pakoma, niko upucen ne kupuje u Pakom maloprodaji jer je cena paprena za graficke kartice i vecinu drugih stvari sem flesh memorija i tako nekih gluposti...

Ja sam tu karticu nasao bio za 105€ preko dilera, ostale bile poslednje tri u Pakomu, medjutim nisam znao kakva je kartica i dok ti se ja informisem u roku od 2-3 sata one planu, posle kada sam bio 100% siguran da hocu tu babarogicu od graficke, nema nigde sem u Pinu gde im je dilerska cena 10.500,00 dinara, znaci majmuni oni iz Pina...

Ovi Bosancerosi, 'ladno ukrali recenziju graficke, i slike i tabele i sam test je sa stranog web sajta, sem ako ovo nije "zvanicni prevod" :D

Poslednja izmena:
Stigla mi je iz neke Pakomove rezerve, prkeo dilera je uzimam veceras za 105 €, MSI 4830 yupi!!! Ја срећан :D

Aj nek ti je sa srecom ! Da te sluzi mnogo bolje nego predhodne dve. :)

Nije losa to kartica. Aj javi utiske bas me zanima. :wave:

Vrh Dno