Šta je novo?

Ati problem tv-qut

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Eksperimentisao sam nesto sa hydravisionom hteo sam ono da na tv-u ide film a na monitoru da radim sta hocu normalno nisam znao sta i kako treba.Medutim nesto sam zeznuo i sada nece uopste da mi se ukljuci tv qut,probao sam sve uninstalisao sam hydravision,nista i dalje mi ne vidi uopste tv,probao na drugom hardu gde nije ni bio instaliran taj program neide ni tamo kontroliso kablove 100 puta.....sta bi moglo da bude.Hvala u napred.Jel moguce da sam izgoreo tv-qut
;) ;) ;)

Da li si pipao kablove? Kako je povezan na tv?

I ja sam probao Hydravision juce na All in Wonderu. Meni je dao sliku na TV-eu, ali mi je hydra rekao da ne postoji ati kartica i nisam mogao nista da uradim. A sliku na tv-eu bi trebalo da dobijes cim prikljucis kabal na karticu. Mislim na All In wonderu on cak vidi i bios i brojanje memorije i dizanje windowsa po default-u. Nista nisam morao da mu ukljucujem. Ali i dalje ne radi hydra........:confused:

uu dobri ti drajveri :D :wave;

Arahne je napisao(la):
Da li si pipao kablove? Kako je povezan na tv?
Stavljao sam tri razlicita cabla znaci nema sanse da je u kablovima problem.Na tv je povezano sa cincevima i original kablom !

Ako si pazario neku no-name karticu 'Powered by ATI' ovo ti je 'normalno'. Mislim normalno da nishta ne radi kako treba.
TV out jedino kada upalish makinu sa otkachenim monitorom, slika bedna do bola....
A drajvere mi ne dirajte! :D

Drunk Devil je napisao(la):
Ako si pazario neku no-name karticu 'Powered by ATI' ovo ti je 'normalno'. Mislim normalno da nishta ne radi kako treba.
TV out jedino kada upalish makinu sa otkachenim monitorom, slika bedna do bola....
A drajvere mi ne dirajte! :D
Kartica je GA Radeon 9700pro

Ne bih da baksuziram.
Da li si nazivo nesto cackao?
Jel ti ziv rage theater chip?

jaksa je napisao(la):
Ne bih da baksuziram.
Da li si nazivo nesto cackao?
Jel ti ziv rage theater chip?
Nazivo nisam cackao,a bojim se da mi je riknuo Theater chip kako to mogu da proverim!:cuss:

1.Jel ti GA u garanciji?
Ako je odgovor po 1. da, zasto ti da proveravas?

Ja sam imao kao sto sam gore naveo i GA i ATI all in wonder i kad se ukljuci kabal za tv-out. Mora odmah da ti da sliku cak i ako si u dos-u. Tebi sigurno nije nesto u redu sa karticom. Probaj da reklamiras kao sto ti je Jaksa rekao.

Inace theatar cip nepostoji u kartama od serije 9000 pa na gore sve je u procesoru,upravo sam saznao,tako da je problem u necem drugom;)

Kako si povezao karticu i TV?

Al si ti shtur na rechima. Jel u scart il u video in? Kapiram da si se iznervirao kad te je hydravision s*****, onda si chachkao okko kablova i od tada nema nishta? Jel sam u pravu? By the way na koji nachin ti prikazuje u drajverima da nema tv-a. Ostavi samo ukljuchen onaj mali crni kabl u kartici, drajveri u displays moraju da prikazu zeleno dugme na tv-u i prekinut kabl. Ja ti ovo objasnjavam posle iskustva od dve godine sa radeonima VE, sdr i 7500. Nemoj da mislish da ja mislim da si ti ***** nego ima nekih gremlina u tv-outu na radeonima ili sam ja ***** :). Pozdrav.

Arahne je napisao(la):
Al si ti shtur na rechima. Jel u scart il u video in? Kapiram da si se iznervirao kad te je hydravision s*****, onda si chachkao okko kablova i od tada nema nishta? Jel sam u pravu? By the way na koji nachin ti prikazuje u drajverima da nema tv-a. Ostavi samo ukljuchen onaj mali crni kabl u kartici, drajveri u displays moraju da prikazu zeleno dugme na tv-u i prekinut kabl. Ja ti ovo objasnjavam posle iskustva od dve godine sa radeonima VE, sdr i 7500. Nemoj da mislish da ja mislim da si ti ***** nego ima nekih gremlina u tv-outu na radeonima ili sam ja ***** :). Pozdrav.
E mogu ti reci da mi ulivas nadu da ima neko resenje,znaci da ne duzim tacno onako kako si opisao,kablovi mi idu u video in cincom,uradio sam kako si rekao i pokazuje mi sledece(prilog u atachmentu).Uradio sam uninstalt instalt drajvera neznam sta nisam probao i nista.Pomagaj molim te!

Prvo dal su ti drajveri instalirani i sve funkcionishe (nesto mi nije jasan refresh rate u slici). Drugo prikazuje ti sve kao sto treba kad nije povezan tv - out. Trece jel postoji mogucnost povezivanja na scart preko videa, kod mene je ovo proradilo posle x y zaj******* sa tv-outom i sad hocu sad necu preko video ina na tv-u. Objasnjenje za ove pojave valjda ima Magic. E da na scartu na mom tv-u isto sad hoce sad nece. I nikad vise nemoj koristiti novije hydravisione ( moje iskustvo) ako hoces zezanje uzmi ultramonitor, a ako hoces nekoliko desktopova, proveri da li su ti potrebni prvo.

Kokos je napisao(la):
E mogu ti reci da mi ulivas nadu da ima neko resenje,znaci da ne duzim tacno onako kako si opisao,kablovi mi idu u video in cincom,uradio sam kako si rekao i pokazuje mi sledece(prilog u atachmentu).Uradio sam uninstalt instalt drajvera neznam sta nisam probao i nista.Pomagaj molim te!

Sad mi pade na pamet nesto, ako imas unimer ispitaj kablove, ako ne probaj sa drugima.

Nazad
Vrh Dno