Šta je novo?

ATI&nVIDIA demos

q3railer

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2004
Poena
645
Znate svi verovatno za nVIDIA demo testove tipa GRACE, WOLFMAN i drugi koji su pravljeni za GF4 TI seriju kartica. Interesuje me da li je moguce pustiti demoe za ATI 8500 na GF4 TI4200 kartici posto je tehnologija slicna, ja sam probao ali kaze da proverim DX verziju i da li postoji podrska za pixel shadere 1.4, za ove shadere nisam siguran na GF4 TI4200, ali znam da GF3 koristi 1.1? :trust:

Uffff, ja sam svojevremeno probao sve zive te demo na nekoliko karti sto nV sto ATi...
Problem je sto se ne secam bas najbolje sta je radilo na cemu a sta nije radilo...
Ono u sta sam siguran je da sam na radeonu 9700pro testirao u kameleon marku i da je bio 3x brzzi od ti4200🙂
Uglavnom, mislim da ima problema da nV pusti Ati demo a obrnuto je znatno bolja situacija..

pozdrav

Broz je napisao(la):
Uffff, ja sam svojevremeno probao sve zive te demo na nekoliko karti sto nV sto ATi...
Problem je sto se ne secam bas najbolje sta je radilo na cemu a sta nije radilo...
Ono u sta sam siguran je da sam na radeonu 9700pro testirao u kameleon marku i da je bio 3x brzzi od ti4200🙂
Uglavnom, mislim da ima problema da nV pusti Ati demo a obrnuto je znatno bolja situacija..

pozdrav

OK, hvala, ja to cisto iz radoznalosti, jer grafika koja se vidi u igricama nije ni 10% onoga sto se moze videti kroz demo, a demo je tu da pokaze da sve te tehnologije koje bi trebalo da daju filmsku grafiku nisu samo mrtvo slovo na papiru, npr. odusevio me je WOLFMAN za GF4 TI, prvi put vidim rendering krzna tj. dlake u realnom vremenu, a sa druge strane sta da se radi kad dobijes bezicni net, moram nekako da ispucam flat posto je prvih mesec dana dzabe 😀

Ja sam demoe za 8500 i 9000 pustao na FX 5900 bez problema, samo je na kraju jednog od njih bilo razlike u nijansi boje tunela, bio je malo tamniji i falila mu je refleksija na NV karti. Probaj, mora da radi.

Interesantno, a ja demoe za FX5900 i R9800 nikako nisam mogao da pustim na R9000 :d

Nego, ima li neko sve demoe za GF4 Ti (i slabije)?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Interesantno, a ja demoe za FX5900 i R9800 nikako nisam mogao da pustim na R9000 :d

Nego, ima li neko sve demoe za GF4 Ti (i slabije)?

Imam ja sve za GF4 TI, sve za GF3, sve za GF4 MX i 1 za GF2MX

Nazad
Vrh Dno