Šta je novo?

ATI me zeza ...

• Začetnik teme Začetnik teme kosmik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kosmik

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
319
Posjedujem sledecu graficku "ati radeon x1900xt artic cooling accelero x2", pci-e, 512mb , i desava mi se sledece, graficka na nekim plocama radi a na nekim ne radi, konkretno, ni na jednij asusovoj ploci nece da da znake zivota bez obzira na cipset, dok recimo na gogabajtovoj ploci radi sa intelovim cipsetom c2d.... da li je to problem kompatibilnosti ili graficka nije kako treba ???

Nisi naveo detalje nego u globalu.

Mene recimo na Asusu zeza front USB, na kvalitetnom kucistu. I to samo sa ASUS-om a Biostar radi.

Pri paljenju samo na monitoru se upali zelena a odmah zatim predje u zutu signalna lampica i potom se cuje zvucni signal za vga kada je neispravan. Ali ubadao sam u dvije gigabajtove ploce i u jednoj radi bez problema dok u drugoj pravi slican problem. Jedan prijatelj mi rece da su ti modeli atija pravljeni za apple ??? Niti na jednoj asusovoj ploci ne radi, konkretno sam probao 5 modela sa razlicitim cipsetima i cpu (amd & intel) i ne fercera. Ne znam sta bi moglo da bude, da ona nije radila na ovoj ploci ne bih ni postavljao pitanje, pretpostavio bih da je riknula i fertik, a ovako me grize da li je to mozda neka kompatibilnost ili sta vec ?!?!?

Da to je ta, i izgleda da je za apple ...

Nazad
Vrh Dno