Šta je novo?

Ati ili Asus

rade064

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
604
Razmisljam se da uzmem VGA 32MB ATI RADEON 7000 DDR TV out ili VGA 32MB GeForce2 MX-200, ASUS V7100-LP/SI, TV-out (ATX).

Zanima me prevashodno kvalitet 2D slike i TV -out. 3D performanse nisu mnogo bitne.

Sta mi preporucujete.(D)

Ahhhh, za mene dileme nema! Ja bih SIGURNO kupio ATI-ja!!
Upravo kupih ASUS-ovog MX-a s TV-izlazom i glasno zalim za Voodoo 3000 :(.

Sto se 3D-a tice 7000 i MX200 su slicni i vrlo bliski u 16b, ATI ima prednost u 32b i vecim rez. ALi, sto se mene tice, za 800x600 oba rade super i sasvim dovoljno (za jednog vikend-igraca).

Da li su cene slicne?
Za ATI sam cuo da (pod ne NT-sistemima, znaci nista 2K i XP) moze da pusta lepo DivX film na TV-u dok se radi na racunaru (uz pristojniji CPU) i da, zbog HW ICT-a, ostane dovoljno CPU-a da se zaista moze nesto raditi.

Kvalitet slike? TV-Out? Geforce? Ma 'ajte molim vas.. Uvek sam rabio *samo* brand-name i imao sam SVASTA u svojim PC-ovima. ATI je uvek imao lepu sliku, pristojno radio i ODLICNO pustao filmove.

ATi, ATi, ATi ... !!! :D:D:D

Danas popodne sam isao da vidim tog ATI-ja medjutim na kartici nigde ne pise da je to ATI vec samo ima jedna papirma nalepnica na kojoj pise ATI RADEON VE 32 MB TV-out

Cudno mi je da na samoj stampi na kartici nigde nema oznake ATI.
Da nije u pitanju neki NONEJM proizvodjac sa RADEON VE cipom.

rade064 je napisao(la):
Danas popodne sam isao da vidim tog ATI-ja medjutim na kartici nigde ne pise da je to ATI vec samo ima jedna papirma nalepnica na kojoj pise ATI RADEON VE 32 MB TV-out

Cudno mi je da na samoj stampi na kartici nigde nema oznake ATI.
Da nije u pitanju neki NONEJM proizvodjac sa RADEON VE cipom.

A sta mislis ? :D ctp;
A inace za te primene Ati ti je ubedljivo najbolji...

Nazad
Vrh Dno