Šta je novo?

ATi i profili za igrice

playerPA

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2003
Poena
650
Kako da definisem profile za igre?
Primer: Hocu da kad startujem Call of Duty on bude startovan sa 4x multisampling i 8x aniso i kad izadjem iz igre da mi se vrati sve na default podesavanja, a ne da pokrecem posle Far Cry i lupam glavu sto mi koci :wall: 🙂 cini mi se da sam to video negde u nVidia-inim driver-ima...

playerPA je napisao(la):
Kako da definisem profile za igre?
Primer: Hocu da kad startujem Call of Duty on bude startovan sa 4x multisampling i 8x aniso i kad izadjem iz igre da mi se vrati sve na default podesavanja, a ne da pokrecem posle Far Cry i lupam glavu sto mi koci :wall: 🙂 cini mi se da sam to video negde u nVidia-inim driver-ima...
Program se zove Radeonator

koja verzija?? jel imas neki link? ono sto sam uspeo da nadjem je 2,0 iz 2002 god?!? i nisam uspeo da download-ujem....

doticni program ne podrzava 9600pro...

alo strucnjaci, graficki experti i ostale zverke zar niko ne zna resenje "problema"?????

tooooooo care, bas mi je tako nesto trebalo 🙂

pozdrav, Igor

omnik je napisao(la):
Rad Linker! 😉
Pa naravno. Rad Linker je daleko najbolji. Sramota je bre za ATI da podrsku za profile u igrama ne mogu da naprave vec sest meseci (od decembra se prica o tome), a lik koji maltene prosi na svom sajtu (trazi dobrovoljne priloge za podrsku daljem radu) SAM napravi programcic za tweakovanje koji razbija .....

Nazad
Vrh Dno