Šta je novo?

ATI i nVidia drajveri, utisci i iskustva!

RV na kom eje zasnovan 9600XT ima senzor, ali mora imati i odgovarajucu elektroniku na kartici da bi radio.

Nisu mi jasni ljudi koji se kunu u kojekakve Omege itd... ali dobro, moza ih ja ne razumem jer nikada nisam imao problema sa catalustima!

BTW, sredinom iduce nedelje stizu 5.12! ;)
Vec u beti su doneli dobitke na X1K seriji, a videcemo sta finalna verzija ima!
U svakom slucaju ovo ce biti mesec iznenadjenja za sve vlasnike ATi kartica ili preciznije receno neke iz X1K serije!

Oklagija, upravo ti je Nedjo odgovorio koji XT i koji pro imaju senzor 99% zasnovani na RV 360 čipu.

To što tebi zakucava Omega je po meni čudo, i moglo je da se dogodi jedino ako nisi isključio nešto Omege traže da bude isključeno.

A kunem se u Omega drajvere, zato što jedna igra kao što je bila NFS: U2,
nije mogla da podigne rezoluciju sa Catalyst drajverima. Tačnije, digne rezoluciju i sve ostane crno osime menija a ima zvuka. I od tada nikad briga, nikad stres, nikad više Catalyst express...

Nisam samo ja imao taj problem. Već i neki moji drugari sa 9600pro, etc.

I omege nikad ne idu u promet ako nisu dobrano isprobane, što znači da čovek koji pravi te drajvere ponekad preskoči neku reviziju catalyst-a, jer smatra da nisu dovoljno stabilne... i retko kad nije u pravu...

81.95 drajveri su mi definitivno najbolji za sada! Imam GF 6600 i za razliku od prethodnih verzija drajvera, u ovoj sam jedino osetio neku razliku u igrama, doduse samo u dve koje sam probao, NBA Live 06 i Half Life 2, a posebno sam osetio poboljsanje u HL2.

77.30 GF4ti, jeste da bi mnogi rekli kako treba da koristim neke starije, ali daleko je to od istine, 1. sa 44.xx jos od pre 2 godine igre prave probleme, danas ko zna na sta to lici,
sa 56.xx od skora igre prave probleme, 6x.xx bagovi u igrama, 77.30 sve igre rade tako da eto, ostaje da probam ima li sta od 8x.xx serije, verujem da nije lose kad god je to moguce ici na najnoviji driver...

aca10 je napisao(la):
Mene zanima da vi mene kazete...
Koji driveri su najbolji za ovu karticu,znam da mi treba dosta starija verzija ali mene interesuje koja?
Ko sto rekoh samo najnovije ne plasi se ako neka igra i radi radi samo sa najnovijim drajverima...

Što bi rekli ljudi... piše u readme ;)

Zar ne piše u read me fajlu koje verzije grafičkih adaptera podržavaju koji drajveri?

Ako je nvidia sve ne beta verzije rade sa svim karticama od gf256 pa do sada... bete cesto ne rade sa svim kartama...

Nazad
Vrh Dno