Šta je novo?

ATI HydraVision

sp@le

Slavan
Učlanjen(a)
11.08.2004
Poena
319
Hteo sam da gledam film na tv a da radim na kompu pa sam procesljo po forumu i naso da treba ATI HydraVision i jos neki kodeci itd.Ok sve sam skonto prebacivanje zeljene aplikacije u mom slucaju filma na tv radi al me nervira sto recimo dok film ide na tv ja za kompom ako pokrenem igricu on odma na tv deli sliku na dva dela film i moj desktop.Sta mi ne dostaje u ovom ludilu?

Daj ljudi pomagajte deli mi se slika na tv kad god pokrenem igru na kompu :smash:

Za to ti apsolutno nije potreban HydraVision...

Jednostavno ukljuci "Extend my Windows desktop onto this monitor" za TV u Display Properties i shibni film na TV...

A theatre mod?

Uz MV2Player ne treba...

Delija je napisao(la):
Uz MV2Player ne treba...

cekaj DELIJA oces da kazes da cu moci lepo da prebacim film na tv a da na kompu igram igrice bez problema,i da sve radi kako treba???

Da

a sta ces sa zvukom za film? mislim, ako igras igru i pustas film audio ce biti umiksovan... :D

Pa bas i nece moci tako lako (mozda ja nisam uspeo da provalim). Problem je u tome sto kada izaberes opciju "same on all" da imas istu sliku na monitoru i na TV-u (u slucaju da je monitor primary device) na TV-u nece da se ukluci overlay mod pa dobijes titl sa crnom pozadinom.
Ako pak koristis theater mod, nece da izbaci titl na TV-u (samo video).
Naravno, u pitanju je MV2. Ako neko zna ...

Jok... :)

100X do sada sam pisao kako treba podesiti MV2Player da koristi TV, u Extended desktop modu... Ista prica vazi i za ATI i za nVidia karte.

Evo, uradio sam ja search za tebe... ;)
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=62401
Tu imas detaljno podesavanje MV2Player-a...

U BS Playeru postoji opcija "draw subtitles on overlay surface" ili nesto slicno.

Vrh Dno