- Učlanjen(a)
- 04.12.2009
- Poena
- 170
Dugo sam se mucio da instaliram driver na graficku kartu a onda su usledili novi problemi. Catalist Control Centar nema opciju uopste Overdrive, a u programu GPZ-U
Fan Speed mi je uvek na 0% odatle ne mrda. A dole ispod na Fan Speedu pise
--RPM.
Ne znam kako da povecam broj obrtaja ventilatora graficke karte.
E sada ja nisam neki strucnjak karta je nova i napajanje od 500W. Bio je serviser da poveze i tek kada je otisao ustanovio sam da nije ubacio drivere kako treba i sam sa nastavio da se petljam oko toga jer nista nije radilo.
Da li bi neko mogao okvirno da mi kaze sta bi moglo da bude i kako da pokrenem fan Speed da radi bar na 30%.
Da dodam samo da se ventilator okrece i da nemam problema pri igranju ali graficka je vrela. Pabi hteo nekako ako mogu to da sredim.
Fan Speed mi je uvek na 0% odatle ne mrda. A dole ispod na Fan Speedu pise
--RPM.
Ne znam kako da povecam broj obrtaja ventilatora graficke karte.
E sada ja nisam neki strucnjak karta je nova i napajanje od 500W. Bio je serviser da poveze i tek kada je otisao ustanovio sam da nije ubacio drivere kako treba i sam sa nastavio da se petljam oko toga jer nista nije radilo.
Da li bi neko mogao okvirno da mi kaze sta bi moglo da bude i kako da pokrenem fan Speed da radi bar na 30%.
Da dodam samo da se ventilator okrece i da nemam problema pri igranju ali graficka je vrela. Pabi hteo nekako ako mogu to da sredim.
Poslednja izmena: