Šta je novo?

ATI Dual GPU :)

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=205&var2=0

Namucili su se 😀

card_front_big.jpg

A i rezultati su dobri .... 🙂

Prilozi

• card_front_big.webp
    card_front_big.webp
    68.7 KB · Pregleda: 193
p.s.

hint za ps-ovce.
-memorijski moduli moraju da budu jednake udaljenosti od memorijskog kontrolera, tj. vodovi moraju biti jednake dužine, bar kod new generation gpu-ova.
-lak na pcb-u obično ima jednak intenzitet boje po celoj površini
-naponska jedinica dovoljna za jedan gpu i jedan red od 256 MB memorije nikako ne može da napaja dva gpu-a i dva puta po 256 MB memorije.
😀 ajmo dalje... 😉

Pa ovo je AGP!?! :zgran:

POZ :wave:

... :d Da su barem "smuckali" pci-e pa da nekako i prodju kod nekih, ovako dzaba su krecili... Cim sam video da je postovano 1. aprila... bese mi jasno.
Optimuse, neka tvoja "braca-po-photoshopu"?!
:d :d
ps. fora na koju sam pao, ali ozbiljno, je vest i slika SanDisk SD kartice od 40GB, odlican fazon🙂

super uradjeno , nebi ga skontao iz prvog pa to ti je!
Cool!
Bice nama sad kada oni izbace zapravo nesto slicno tome!

Ne da je radio Photoshop neko se to jasno i vidi. Na desnom GPU-u nema druge (gornje rupice za hladnjak kao kod levog GPU-a...a i jasno se vidi linija razdvajanja ispod donje rupe(izmedju GPU-ova). A konektore za napajanje ne bi tako ni ja stavio da sam projektovao karticu..😀. U unurashnji konektor ne moze ni da se utakne molex jer nema prostoa...😀..A tek onaj crni Ati chip levo od levog gpu-a...neko "romb" BGA pakovanje...😀

byMaX je napisao(la):
-lak na pcb-u obično ima jednak intenzitet boje po celoj površini
Obicno... 😀

God damn... kol'ka je - necu moci da zatvorim Xasera! :d:d:d

I Digit-Life je objavio par prvoaprilskih vesti, kao onu o novom ruskom procesoru koji će dolaziti u verzijama za Socket 939 i Socket T. Takođe su tada pričali o svom metodu testiranje kulera postavljanjem na gorionik, nakon čega se temperatura očitava merenjem povećavanja gabarita kulera pomoću lasera.
Trebao sam i ja objaviti par takvih vesti na Bench-u. Recimo mogao sam da pričam o tome kako je NL Pro Group izbacio domaći OS koji je po svemu bolji nego Windows ili možda o tome kako je Gejts rešio da otvori kod svog softvera za javnost.

morbius je napisao(la):
Trebao sam i ja objaviti par takvih vesti na Bench-u. Recimo mogao sam da pričam o tome kako je NL Pro Group izbacio domaći OS koji je po svemu bolji nego Windows ili možda o tome kako je Gejts rešio da otvori kod svog softvera za javnost.
Za ovo drugo bi te provalili odmah... ali za ono prvo - nikada! 😀😀😀

Nazad
Vrh Dno