Šta je novo?

Ati Control Center

Black RIder

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
619
Ajde da vidimo ko sta misli o CC-u! Ko je za, ko protiv, da li je pozeljno da se instalira....

Poslednja izmena:
Promašaj žestoki. Žalim jadnike koji su sa dialup-om skidali taj CC, poput mene :)

Meni posle instalacije prijavljuje neku gresku, nemogu da pokrenem uopste taj CC.
Sta je potrebno instalirati pre instalacije CCC-a??

Falcon je napisao(la):
Meni posle instalacije prijavljuje neku gresku, nemogu da pokrenem uopste taj CC.

.NET Framework 1.1 od nekih 24MB...i onda bi trebalo da radi...

omnik je napisao(la):
Promašaj žestoki. Žalim jadnike koji su sa dialup-om skidali taj CC, poput mene :)

Pa dobro, nije bas toliko :S: Meni je solidan, jedino sto malo sporije radi posto je onako nasaran ali verujem da bi to 1GB rama sredio. Nego, kako rade one optimizacije ako je neko testirao?! Koliko se i da li se uopste vidno smanji kvalitet slike kada se stavi AI na Low, odnosno na High?
I da li su optimizzacije za odredjene igre(Doom 3...) ukljucene same po sebi ili...?

Poslednja izmena:
Falcon je napisao(la):

Imas .Net Framework 1.1 i SP1 za njega na CD-u od PC-Press-a ako te mrzi da ga skidas, a ima i par drugih dobrih programcica.

ja sam instalirao i net framework 1.1. i control center i opet prijavljuje gresku. Odustao sam, a i sta ce mi.

Nazad
Vrh Dno