Šta je novo?

ATi CD potreban!

Velja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Ako neko ima Ati-jev cd sa ATi dvd plejerom, zamolio bih da se javi da ga narezem jer doticni prilikom instalacije trazi taj cd.
Hvala unapred!

Komsija, jel to leg`o 9000pro?:)

Imam ja 064/202-7771

Velja je napisao(la):
Jeste, sto pitas?

Prijatelju sam radio pre mesec dana upgrade na 1700+, 512 Mb SDRAM-a itd. Za sada je ostavio GF2 MX400, a planirao je da uzme GF4 Ti negde februar-mart. Nagovarao sam ga da uzme tu graficku kao prelazno reshenje, a kada pazari GF4, ja bih capao taj 7500. Trenutno nisam mogao da ga uzmem. Bedak.
Ajd' bar znam kod koga je. Sada si ga nadrljao. :D

:wave;

Skoro nikad se ne cenjkam, pogotovu ne kad kupujem nesto sa cime sam zadovoljan. Kartica zaista vredi te pare, jos sam joj upisao atijev bios i sada je po difoltu 290/460. Nesto je TV out zezao pa sam morao da pravim kabal ali nista strasno.

Ne moze covek da ostane na nVidia-i, pa to ti je .... :)

Hint: Instaliraj najnovije Catalyste (.30), i DX9, pa ce tek da proradi!!!

Imam i ja disk, ako zatreba.
Nego, u ati dvd playeru kada se pojave subtitlovi, slika postane svetlija dok traje subtitle, par sekundi, i tako stalno, za razliku od npr powerdvd.
Moze li se to regulisati?

byMaX je napisao(la):

Sta ces navikao sam na dobro!:) Inace problem je bio "hardverske" prirode, pa je kabal morao da pretrpi hirurske intervencije :D btw, sa ovim atijem nema macrovision zastite, pojma nemam kako, nista nisam dirao!

Velja je napisao(la):
Sta ces navikao sam na dobro!:) Inace problem je bio "hardverske" prirode, pa je kabal morao da pretrpi hirurske intervencije :D btw, sa ovim atijem nema macrovision zastite, pojma nemam kako, nista nisam dirao!

Ako imas 7 pinski TV out da li bi mogao da postujes sta koji pin nosi ?
Konkretno, hteo bih da znam preko kojih pinova idu RGB i Sync signali.

Ne znam pinout tog S-a, ali evo ti za klasicni cetvoropinski.

byMaX je napisao(la):

poslednja verzija na ati sajtu je:
File size: 5.43 MB Posted: December 9, 2002
Version: 6.13.10.6218 Packaging Version: 7.80-021107a-006641C

ne vidim to .30 nigde ili ti mislis na neke unofficial driver-e !?

Broz je napisao(la):

skinuo sam ih stavise istog dana kada sam postovao to pitanje...
ne primecujem nikakvo ubrzanje na mom 7500...
primecujem da je duze vreme potrebno da bi se otvorio display propeties prozor posto on tu nesto sada proverava sto prethodni koje sam imao [2.3] nisu...
tu je i taj GART, cini mi se nepotreban...
medjutim na sestrinom LE drajveri 3.0 prave probleme...ne mogu se pokrenuti nikako dx igre, ili se zaglavi sve ili se restartuje [XP]
kada se klikne na GART on kaze da je AGP ugasen,ako se promeni trazi restart i onda je sve opet isto tj. AGP=OFF
kada sam vratio prethodne driver-e sve je proradilo normalno...

zanima me sta je novi proces koji se moze videti u task manager-u kojega nije bilo sa 2.3 drajverima. zove se ati2evvx.exe
takodje na spisku `services` [administrative tools...] se pojavise ATI smart i ATi HotKey poller...oba se naravno automatski startuju...

weird...

Vrh Dno