Šta je novo?

ATi Catalyst 6.5

• Začetnik teme Začetnik teme bojsa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bojsa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
695
Moja oprema  
Monitor
LG 27UD68-P
Laptop
Lenovo Legion 5 Pro
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
Pametni uređaji
Suunto 9 Baro Titanium, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Izasli sa malim zakasnjenjem.....
File Size 34.5Mb
Catalyst 6.5

Glavno unapredjenje vezano za nove Catalyste:

Performance Improvements

As with most Catalyst® releases, performance has increased in various situations. The PCI Express bandwidth optimization code in Catalyst® 6.5 brings performance improvements for both the ATI Radeon® X1600 and Radeon® X1300 Crossfire configurations, including:

* Up to 23% gain in UT2004
* Up to 20% gain in Splinter Cell

Poslednja izmena:
Malo su sporiji na single X1900, bar ako je Tweak Town u pravu. A u Oblivionu mi se cini da je malo brže...

Imam 9550 i softmod drajvere 4.12 verzija!koji su najnoviji drajveri sa kojima mogu klokovati karticu kao sa ovim drajverima??da li mogu instalirati ovu 6.5 verziju??

Mozes,ali dali ce se klokovati isto,to moras da vidis....

uz ati tray tools ne bi trebao da imas problema da klokujes karticu a razlike u OC su minimalne svakako.

Poslednja izmena:
Moj ti je savet da instaliras samo driver , on je oko 12mb, i pored toga ATT i nista ti vise ne treba. CCC smara.

Zli bokser je napisao(la):
Imam 9550 i softmod drajvere 4.12 verzija!koji su najnoviji drajveri sa kojima mogu klokovati karticu kao sa ovim drajverima??da li mogu instalirati ovu 6.5 verziju??
Koja je tačno prednost tih 4.12, pošto se meni 9550 klokovao isto sa svim drajverima (koristio sam ATITool)?

Nazad
Vrh Dno