Pa ja sam prodao pre neki dan za 75Eu,jer nema sta bolje za te pare,decko koji je kupio od mene je imao 7 dana da nadje bolje pa nije nasao!Minja je napisao(la):Pa neka proba za 90 eur pa ce da vidi koliko ce da ih se javi. Probaj momce, pa koliko izvuces.. Ja licno preko 65 eur za tu karticu ne bih dao sto ne znaci da neko drugi ne bi dao i vise.
Pozdrav
Somilic je napisao(la):...tako da su te vase cene smesne!
Ako su realne, ti mi nadji kad je neko prodavao 9500pro za 50Eura! 😉SuperStarr je napisao(la):To nisu smešne cene, to su realne cene. 😉
Ovde, na forumu, za veće pare će veoma teško da je proda.
Na nekim drugim mestima, gde su cene "malo" nerealnije, možda i prođe, u svakom slučaju treba da proba ako ima vremena, ne može ništa da izgubi...
Somilic je napisao(la):...Kolko onda vredi 9600pro 40Eura ,a 9550 30Eura,ako gledamo jacinu kartica?!
Izvini gde sam ja rekao da je modovana u 9700pro,bios je stavljen iz drugih razloga,bolji oc!Darko je napisao(la):9600xt - max 70e, preko toga se vec ne isplati.
P.S. 9500 pro - NE MOZE da se moduje u 9700 pro, kako god ti stavljao BIOS od 9700 jer je 128-bitan. Da je obican 9500 - onda bi mogao da uzmes i vise od 70e - mozda i do 90... Ali...
SuperStarr je napisao(la):Pa Sasa je prodavao R9700(Pro) sa nekim Zalmanom za 90€! A možda ga je čak prodao jeftinije! 😉
`De može R9500 da vredi toliko? :trust:
E ***,ko to moze da zna,ako se zuri onda niza cena! :dluka-d je napisao(la):A koliko brzo za te pare posto ortaku treba kinta.
Ako je to bila 9500pro,onda ne moze kao 9700pro,iako je komp prepoznaje kao 9700pro,jednostavno ona samo ima bios od 9700pro i bolje se klokuje,ali za 70 Eura moze u svakom slucaju!!luka-d je napisao(la):Znaci sve u svemu kartica glat moze da ode za 70 evra u kratkom periodu kao 9700 PRO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari