Šta je novo?

ATi/AMD Driver problemi

mk25121994

Cenjen
Učlanjen(a)
27.05.2011
Poena
154
Pozdrav,imam problem sa drajverima za ATi/AMD (Powercolor) Radeon HD 6770.
Kada sam kupio graficku i stavio je u komp sa sveze instaliranim Win 7 pri pokusaju instaliranja drajvera AMD Catalyst setup se zabagovao na delu kada treba da detektuje nesto i tada se zamrzne ceo komp i jedino pomaze restart na dugme.Tada sam to resio nekako i imao sam (koliko toliko) normalne drivere koji su funkcionisali sve dok juce posle smaranja kompa da updatujem Catalyst
nisam to i pokusao.Stari drajveri su obrisani a novi naravno nisu instalirani vec se uvek zamrzne na tom istom delu kada detektuje nesto.Pokusao sam preko safe moda sa driver sweeper-om da obrisem sve sto ima veze sa ATi/AMD ili Nvidia ali opet nista.Probao sam i sa brisanjem Microsoft Visual C++ 2010 zato sto sam cuo da on pravi probleme ali opet nista.:wall: Menjao sam path u setupu ali ni to ne pomaze.U Programs and Features mi jos uvek stoji AMD Catalyst Install Menager a kad pokusam da ga deinstaliram opet se ceo komp zamrzne :wall: .Ne znam vise sta da radim,bacicu komp kroz prozor,kucam na rezoluciji 640x480 na Full HD monitoru od 22 inca. Pomagajte ljudi.

jesi li probao neku stariju verziju drivera? mozda neki unofficial sa guru3d pomogne?

inace obozavam tako kad vas guja ujede pa cackate ono sto radi kako valja :p
tip za sledeci put > iskljuci update reminder.

Probao sam stariju verziju ali opet isto,ne znam sta mi bi :D dugo sam razmisljao,reko mozda bude poboljsanja u igrama pa da updatujem ali znao sam da ce ovako da se zavrsi :D.Evo sad cu da reinstaliram Windows pa cu da probam opet.

Posle mucenja sa instalacijom Windowsa (nije hteo da pocne setup,pa sam morao da nadjem original cd sa XP pa sam iz njega poceo instalaciju Win 7 ali mogao sam samo 32 bit posto 64 bit nece da startuje setup(kao boot-abilni disk)).I onda sam pustio da Windows odradi sav update koji ima i BOOM nasao je i drivere za graficku i sad sve radi :D. Hvala svima na odgovorima.

Vrh Dno